5.5.06

Και με το διάολο...

... θα συμμαχήσει το ΠΑΣΟΚ για να προωθήσει "τις υποχρεώσεις" της ηγεσίας του. Το έχει αποδείξει τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον.

Απορώ λοιπόν, γιατί εξέπληξε η υποψηφιότητα για την υπερνομαρχία της Θράκης , της Τουρκάλας (κατά δήλωσή της) κ. Καραχασάν!

Εδώ ο πρόεδρός τους είναι Αμερικανοσουηδός....

Ελπίζω να βλέπεται τώρα, γιατί οι φωνές αγωνίας τόσων για το θέμα "Θράκη" ήταν απόλυτα δικαιολογημένες!

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν κρατιούνται και βιάζονται να "τα κατεβάσουν" γρηγορότερα από κάθε άλλο (πλην ΚΚΕ και ΛΑΟΣ) αντιπροσωπευόμενο στι Βουλές πολιτικό σχηματισμό! Και έτσι ακόμη γρηγορότερα θα τους "πηδήξει" επιτέλους ο Ελληνικός λαός (πλην των κατοίκων του Εχίνου...) Ας ξεκινήσουμε μ' αυτούς. Και ας συνεχίσουμε αταλάντευτα και με τους άλλους!

"Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι"

2 σχόλια:

J95 είπε...

Ελπίζω να βλέπεται τώρα, γιατί οι φωνές αγωνίας τόσων για το θέμα "Θράκη" ήταν απόλυτα δικαιολογημένες!

Πράγματι: αποδείχθηκε περίτρανα ότι στόχος των νεοταξιτών είναι να καταργήσουν το άρθρο του συντάγματος που λέει ότι μόνο χριστιανοί στο θρήσκευμα και Έλληνες στην εθνότητα δικαιούνται να θέτουν υποψηφιότητα στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Greg είπε...

Την απάντηση στην δίνει η διόλου νεοταξίτισα (τίτλος που μετά το '81 μάλλον αποδίδεται στο νεο-ΠασοκοΣυνασπισμό) και γλυκύτατη γραφή της Μιραντολίνας στο επόμενο(!) post

Θα συμπληρώσω μόνο ότι η "υποψήφια" γκριζολυκίζει κατά πως λένε...
Εκσυγρονισμένα φαίνεται...