23.5.06

Γειά σου ρε τουρκαλά τζέντλεμαν

Γαμάς και παίρνεις και ένα τηλέφωνο μετά!

Να πείς ότι αγαπάς. Δεν εξαφανίζεσαι...
Πολύ σε εκτίμησα κι' εγώ κι' η dora!


Πλην όμως ντόπιες κουφαλίτσες, όσο και να προσπαθήσετε να το "κουκουλώσετε",

την πάθατε τη ζημιά.

  • Παρά τις πληρωμένες "αδελφούλες" που οργανωμένα και λυσσαλέα προσπαθούν να πείσουν ότι δεν έγινε και τίποτα
  • Παρά τις πληρωμένες "αδελφούλες" που οργανωμένα και λυσσαλέα προσπαθούν να πείσουν ότι τάχα μου πρέπει να κοιτάμε "μπροστά" και τίποτα δεν μας χωρίζει
  • Παρά τις πληρωμένες "αδελφούλες" που οργανωμένα και λυσσαλέα προσπαθούν να πείσουν ότι "οι υποχρεώσεις έχουν αναβαθμισθεί σε κριτήρια"
Η θυσία δεν πήγε χαμένη!

Η αγανάκτηση μεγαλώνει και το ξέρετε
. Αργά, αλλά μεγαλώνει. Όσους δαμανακοτσουκαλομπίστηδες και να βάλετε στα κανάλια να μιλάνε νυχθημερόν. Όσες μαλακίες και να πείτε σαν αυτές που πραγματεύτηκα στα αμέσως δύο προηγούμενα post.

Και τρέμετε...Κάνετε πάρα πολύ καλά!Αυτά για σήμερα. Κρατώ μια νύχτα σιγής! Θα διαβάσω όμως (λόγω της ημέρας) αυτό. Από αύριο τα ξαναλέμε.Καλό κατευόδιο στο παλληκάρι μας!

10 σχόλια:

Mirandolina είπε...

Δεν τελείωσαν όλα ακόμη, Γρηγόρη -- γιόρταζε και προχτές...

Ανώνυμος είπε...

Καλό κατευόδιο στο παληκάρι... μόνον αυτό.

Φειδίας είπε...

"Η Ελληνική Κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει το παν για να εκλείψουν οι εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών και θα συνεχίζει να στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της τουρκίας."

Η επίσημη ανάντηση της Ελλάδος, διά στόματος του εκποσώπου του Υπ.Εξ. κ. Κουμουτσάκου.

Ναι, έτσι ακριβώς.

Οι τούρκοι εισέβαλαν στον εναέριο χώρο μας, υπαιτιότητί τους κατέπεσε αεροσκάφος μας, σκοτώθηκε ένα παιδί μας, υπερασπιστής των συνόρων μας, ο διασωθείς τούρκος πιλότος (Αξιωματικός με Α κεφαλαίο, όπως οι Έλληνες ιπτάμενοι που κάθε μέρα παίζουν κορώνα-γράμματα την ζωή τους, και όχι οι κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι των πολυθρόνων του Υπ.Εθ.Α.) αρνήθηκε με απειλή όπλου στις έχουσες την ευθύνη στην περιοχή Ελληνικές αρχές διασώσεως να τόν παραλάβουν, κατόπιν αιτήσεως των τούρκων επετράπη σε τουρκικό ελικόπτερο να τόν παραλάβει (εντός της ζώνης δικής μας ευθύνης, όπως είπαμε), και, μετά από όλα αυτά, το Ελληνικό Υπ.Εξ. το μόνο που δήλωσε ήταν ότι στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της τουρκίας.

Greg είπε...

@ μιραντολίνα
Φυσικά και δεν τελείωσε! Δεν θα τ' αφήσουμε να τελειώσει... Θα τους στοιχίσει...

@ ανεκπαίδευτος
"Μόνο αυτό" για σήμερα...

Από το βράδυ ("αυτοί" ήδη ξεκίνησαν πριν ακόμα βρούν τον νεκρό(;) να μπαλαμουτιάζουν την κοινή λογική, που περιγράφει και ο καλλίμαχοσ) εγώ θα ξεκινήσω τα δικά μου βιολιά. Και ήδη ξεκίνησες εσύ και ένα σωρό άλλοι.

@ καλλίμαχοσ
Ούτε ένα παπαγαλάκι της προκοπής δεν μπορούν να βρούνε; Ο Κουμουτσάκος από τότε που βγαίνει στα κανάλια, επαναλαμβάνει σταθερά και αταλάντευτα την ίδια πρόταση! Να πιστέψω ότι the best of είναι ο Μπίστης με το Λομβέρδο;

Pan είπε...

Καλό του ταξίδι. Άλλος ένας Ιωνάθαν που ανέβηκε επίπεδο. Ελπίζω όντως η αγανάκτηση να μεγαλώνει γιατί δεν παει άλλο.

jim_hellas είπε...

Και τι να ελπίσουμε μετά την αγανάκτηση που μεγαλώνει;

Διπλωματικά παιχνίδια; Βέτο; Αντίποινα; Μάχη; Πόλεμο; Που ζούμε; Σε τι κόσμο θέλετε να ζήσουμε;

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο του αύριο και όχι οι μαλάκες που κάθονται στις πολυθρόνες. Αν εμείς θέλουμε λύση στα όποια ελληνοτουρκικά προβλήματα, θα βρεθεί. Όσο η σκέψη μας καθηλώνεται στον "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" δεν νομίζω ότι γίνονται και πολλά βήματα μπροστά...

Μια πιο καθολική ματιά και μία αντιστοιχία ευθυνών νομίζω θα ήταν καλύτερη στρατηγική. Όλοι κάνουνε λαδιές, εξάλλου....

Mirandolina είπε...

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο του αύριο και όχι οι μαλάκες που κάθονται στις πολυθρόνες.

Γι αυτό ελπίζουμε στην αγανάκτηση που μεγαλώνει -- γιατί μπορεί να κάνει τον κόσμο να αντιδράσει, να αφήσει τον καναπέ, Τζιμμυ.

Το "όλοι κάνουνε λαδιες" σημαίνει να αφήσουμε τις αρχές μας στην άκρη και να τους μοιάσουμε;

Ύστερα, ούτε όλες οι κοινωνίες είναι το ίδιο, ούτε τα κράτη ούτε όλες οι "δημοκρατίες". Τα χαμπέρια της τουρκικής τοιαύτης τα λέει κι η ΕΕ συχνότατα.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό το ποστ χαρακτηρίζει "ιδιαίτερα επαίσχυντο" ο dontkissthefrog?
http://blog.dontkissthefrog.net/2006/05/26/fir/

Greg είπε...

Ευχαριστώ για την υπόμνηση ανώνυμε...

Ο "βάτραχος" (η υποσυνείδητα ευφυής επιλογή ονόματος με έχει αφήσει κατάπληκτο...) έχει δικαιωματικά όλη την ευχέρεια... ως "φυσικό ταλέντο" και ειδικός στην αισχύνη να εκφέρει τέτοια άποψη!

Από τα μελλοντικά post μου θα απαντήσω...

Greg είπε...

Και ξεκινώ από τα comments εδώ