27.5.06

ΑΝ!

αναρωτιόταν ανάμεσα στ' άλλα ο Πήγασος τρείς μέρες πριν το "στατιστικώς αναμενόμενο επεισόδιο"...

ΑΝ οι κκ.Σημίτης και Θ.Πάγκαλος
ΑΝΤΙ να αναγνωρίσουν, στη Μαδρίτη το 1998, ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα και δικαιώματα στο Αιγαίο, ΕΠΕΜΕΝΑΝ και την ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ να αναγνωρίσει τη Διεθνή συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας, που ξεκάθαρα λέει ότι ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ…………………………………………

ΑΝ ο κ.Μ.Λιάπης
ΑΝΤΙ να δεχθεί τη τροποποίηση του ΑΝΝΕΧ-12 του ICAO (αφορά σε ΄Ερευνα και Διάσωση σε αεροπορικά ατυχήματα στο Αιγαίο), τον Οκτώβριο 2004 – με την οποία καταργήθηκε η ρητή αναφορά που υπήρχε μέχρι τότε,ότι η Ελλάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για την ΄Ερευνα και Διάσωση, μέσα στο ελληνικό FIR – ΕΠΕΜΕΝΕ να διατηρηθεί αυτή η παράγραφος……………………….

ΑΝ ο κ.Μ.Λιάπης
ΑΝΤΙ να αποδεχθεί (στην ίδια σύσκεψη), ότι θα έλθουμε σε συμφωνία με την Τουρκία, για τον ελάχιστο αριθμό σωστικών μέσων, ΕΠΕΜΕΝΕ και έβρισκε τα λεφτά για να επανδρώσει με τα κατάλληλα αεροπορικά και ναυτικά μέσα τα νησιά του Ανατολιού Αιγαίου……………………………………………………………

ΑΝ ο κ. ΚΚ
ΑΝΤΙ να συζητά με τον κουμπάρο του δευτερεύουσας σημασίας θέματα, ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ για το θράσος του Ταγίπ, να απαιτεί τη συν-διαχείρηση και συν-εκμετάλλευση του Αιγαίου και ότι πρέπει να συν-αποφασίζει με την Ελλάδα για τις άδειες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ………………………………………………………….


Στο da capo δεν υπάρχουν ερωτηματικά...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια και είπες ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, άραγε πως να νιώθει ο θεός της θάλασσας κ.κ. Ποσειδώνας και ο γιος του ο Τρίτωνας για τις σχετικές εξελίξεις; Οεο;

Greg είπε...

Έχουν πάρει τα μάτια τους και έχουν φύγει από ντροπή!

artfarted είπε...

Μ' αρέσει να διαβάζω ενημερωμένα κείμενα με facts and figures. Πρέπει να καταλάβουνε οι διαπλεκόμενοι καραγκιόζηδες(πολιτικοί) και τενεκέδες(δημοσιογράφοι) ότι υπάρχει ικανός αριθμός πολιτών που ΞΕΡΟΥΝ.

Η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι οι ειδήσεις της TV απευθύνονται επί το πλείστον σε ανθρώπους κατώτερης μόρφωσης και χαμηλότερου εισοδήματος άρα οι διαφημίσεις εκείνης της ώρας δεν αποδίδουν το κόστος τους. Τότε γιατί τόσος ντόρος γι' αυτά τα δελτία; Γιατί στους θεατές των δελτίων δεν λείπουν μόνο τα λεφτά. Λείπει και η πολιτική ωριμότητα. Είναι μια έλλειψη που τη λατρεύει το πολιτικό μάρκετινγκ γι αυτό και σπεύδουν οι καραγκιόζηδες στα δελτία.

Αν λοιπόν η Ελλάδα παρείχε παιδεία στους πολίτες της, αν παρείχε βαθειά μόρφωση ώστε οι πολίτες να είναι σε θέση να παράγουν σωστούς κυβερνήτες, ούτε ο Πήγασος ούτε κάποιος άλλος θα αναρωτιόταν και θα στενοχωριόταν και θα ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΕ.

Greg είπε...

Άλλο ένα ΑΝ!