25.5.06

Πάρτε το χαμπάρι! Σύντομα θ’ ακούσετε τα χαμπέρια σας.

Το εμπεδώσαμε. Όχι άλλο βασανιστήριο! Υποστηρίζετε αταλάντευτα την Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Τόπε ο Κουμουτσάκος 300 φορές (τί θλιβερός παπαγαλισμός), η dora κάνα δυο, ο Καραμανλής τόπε στον Ντεβιλπέν κοιτάζοντάς τον βαθιά στα μάτια με το σπινθηροβόλο βλέμμα του (εννοώντας χωρίς καμιάν αντίρρηση, όπως διέγνωσαν οι τηλε-«κωλοφωτιές» μας, ότι θα πρέπει κι’ οι Τούρκοι να αντιληφθούν τι σημαίνει καλή γειτονία...). Αν ο Ντεβιλπέν και μείς δεν το καταλάβαμε, κακό του κεφαλιού μας. Και είπε ότι το συμβάν πρέπει να προβληματίσει «τη γείτονα». Εμείς είμαστε λέει «νηφάλιοι». Καλό! Έτσι και το καθιερώσει κι’ η Paola στα «καλιαρντά», δέσαμε!
‘Α, κι’ ο georgey συμφωνεί μεν, διαφωνεί δε. Πού, δεν καταλάβαμε...

Διαβάζει κανείς το άρθρο για τον ήρωα Ηλιάκη στο ιστολόγιο του Άρδην και νοιώθει την πίκρα και την αγανάκτηση να τον πλημμυρίζει. Όχι από πολεμοχαρή υστερία, αλλά από βαθιά αίσθηση του δικαίου. Από την αγάπη και το σεβασμό που τρέφουν ρε κνώδαλα οι Έλληνες, για τις παρακαταθήκες τους. Για τους αγώνες και τους νεκρούς τους. Γιατί αυτά είναι η πατρίδα τους.

Και σεις

  • δεν έχετε πατρίδα

  • δεν έχετε ιδεολογία

  • δεν έχετε αρχές

  • δεν έχετε σπονδυλική στήλη.

Spineless, που λένε και τ’ αφεντικά σας.

  • Και μαγαρίζετε τους νεκρούς μας με υπονοούμενα για την τρέλλα τάχα μου της νεανικότητά τους, λές και δεν εκτελούσαν διαταγές και το καθήκον τους προς εμάς τ’ αδέρφια τους...

  • Και μαγαρίζετε τους νεκρούς μας με υπονοούμενα για στατιστικώς αναμενόμενα (λέει...) συμβάντα

  • Και μαγαρίζετε τους νεκρούς μας θεωρώντας ότι και απλή αναφορά στο όνομά τους θα ενοχλήσει τ’ αφεντικά σας

  • Και μαγαρίζετε τους νεκρούς μας διαπραγματευόμενοι στην ουσία τό αίμα που έχυσαν γι αυτά τα νερά και τα χώματα... Όχι για να κάνουν οικόπεδα και βίλες με πισίνα δίπλα στο κύμα – τι πασοκισμός Θέ μου. Αλλά για ν’ ανασάνει ο αέρας της λευτεριάς, της παράδοσης και των αξιών μας.

Σε κοίταζα κ. Καραμανλή στην συνέντευξη τύπου στο Παρίσι, νάχεις μπροστά σου ένα νεκρό και σύ να χαμογελάς και να λές «μεταρυθμίσεις – μεταρυθμίσεις – μεταρυθμίσεις» λες και «τάπωσες» τον Ηράκλειτο. Και μετά μίλησες για τα πετρέλαια. Κι’ έπιασες επίπεδα georgey. Και φαντάστηκες ή έτσι σου λένε, ότι ο ΛΑΟΣ σε δοξάζει.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ!

Επιμένω σ’ αυτό. Ο μέσος Έλληνας μπορεί να μην καταλαβαίνει και πολλά για τη Μαδρίτη, το Ελσίνκι, το Ευρωσύνταγμα, το Σχ. Ανάν... Άλλωστε φροντίσανε κάποιοι αλήτες να μην γίνει, ούτε και να δημοσιευθεί έγκαιρα καμμιά ανάλυση στα ΜΜΕ. Καταλαβαίνει όμως πολύ καλά το αίμα! Και δεν το «καταπίνει»...

Δεν έχει ξεχάσει και ούτε πρόκειται να ξεχάσει
  • την Ιωνία και τον Πόντο

  • την Κύπρο

  • τα Ίμια

  • την συμπεριφορά σας στον Οτσαλάν

  • τον Ηλιάκη

Τα μετράτε συνεχώς και τρέμετε. Φάνηκε στο ύφος της dora! Το βλέπουμε στο ύφος των «Καραχασαναίων» τις τελευταίες δυό βδομάδες. Φάνηκε στα λόγια του Παπούλια (έχει και την Μαδρίτη στην πλάτη του μην το ξεχνάμε).

Για να τα μετρήσουμε και μείς!

Ποιός φανταζότανε 10 χρόνια πριν, ότι το λόμπυ του ΟΧΙ θάταν κυρίαρχο στην Κύπρο; Ποιός φανταζόταν ότι η πατριωτική πλατφόρμα θα εκτείνετο στην Ελλάδα από το ΚΚΕ μέχρι το ΛΑΟΣ; Ποιός φανταζόταν την αντίδραση που τυχαίνουν οι εξευτελιστικές για μας επιλογές σας στην εξωτερική πολιτική; Έχετε ακούσει έστω και ένα μπράβο από κανέναν; Από κανά γείτονα, από κανά ψηφοφόρο σας; Έτσι για δείγμα. Ούτε κι’ ο Παπαχελάς με τον Τσούκαλη δεν το εκστομίζουν! Κι’ αν τολμήσετε να μας κοιτάξετε στα μάτια, θα δείτε την βαθειά μας περιφρόνηση. Ακόμα κι’ αν κάποιοι απο μας «σκύβουμε». Την εκτίμησή μας δεν την έχετε. ΚΑΘΟΛΙΚΑ!

Γι’ αυτό και χαίρομαι! Μέσα στην βαθειά μου λύπη!

Γιατί το αίμα του Ηλιάκη και των παληκαριών στα Ίμια, δεν πήγε, ούτε θα αφήσουμε να πάει χαμένο. Ούτε σταγόνα!
Θάμαστε εδώ να το θυμίζουμε. Όποιον και να ρώτησα, μα δεξιό, μα αριστερό, μα αναρχικό, είναι «έξω φρενών». Και θα «φάτε» σύντομα και άλλο κόμα «στη μάπα». Και θα ξεβρακωθείτε, γιατί όπως είπε κι’ ο «αρχάγγελος» του σκότους (ΚΜ), θα αναγκασθείτε να «ενωθείτε». Και θα πάψει πια η κοροϊδία των τάχα μου διαφορών σας. Θα μπορέσουμε έτσι να απαλλαγούμε από την σαπίλα που σας περιβάλλει και σας τρέφει. Μα σε 5, μα σε 10 χρόνια;

Θα αναγεννηθούμε!

6 σχόλια:

Greg είπε...

Θέλετε και μιά "κουτσομπολίστικη" απόδειξη της "κωλοσφιξούρας" που δημιουργούν ένθεν-κακείθεν οι Ηλιάκηδες;
Θέλετε παράλληλα να προβληματιστείτε κατά πόσον ακόμα και το blogging είναι κατευθυνόμενο σε ορισμένους κύκλους;

Όλοι έχουμε εντοπίσει κάποια νεοφιλελεύθερα εκσυχρονιστικά blog πολιτικής άποψης, όπως και τα αντίστοιχά τους της εκσυχρονιστικής "αριστεράς (my ass).
Γαργάρα για το θέμα. Απορία ψάλτου βηξ. Ακόμα και για αρχιτεκτονική κήπων περιμένω να γράψουν για μερικές μέρες. Κάποιοι μάλιστα, από τις αντιδράσεις που φαίνεται ότι δημιούργησε ο ενδοτισμός τους τα μάζεψαν και φύγανε για να "μαζέψουν τις σκέψεις τους"....

Επίσης, έχουν το πρόβλημα του ατέλειωτου τηλεοπτικού χώρου που πρέπει να γεμίσει. Όσο και να επιλέξουν τους συμμετέχοντες στα panel θα ακουσθεί και καμμια αλήθεια.

Greg είπε...

Απόδειξης συνέχεια...

Η "γάτα" του εκσυγχρονισμού αφού στενοχωριέται που δεν έκλαψαν 2500 ηλίθιοι μαζί του επειδή έχασε το usb flash του, λόγω του "επεισοδίου" (έτσι το χαραχτήρισε ξεδιάντροπα...), αποφάσισε να μήν ξαναμιλήσει για Τούρκους και Εβραίους! Οποία απώλεια καθαρής σκέψης!

J95 είπε...

Έχεις σκεφτεί πόσο τους μαγαρίζει η δικιά σου πλευρά, που όχι μόνο τους έστειλε να σκοτωθούν για τις μαλακίες της αλλά επιπλέον ΤΟΛΜΑ να περιγράφει έναν τιμημένο θάνατο σαν παρά φύσην γαμήσι;

Έχεις σκεφτεί γενικώς;

Φτου σας.

Greg είπε...

Πόσο μόνος πρέπει να αισθάνεσαι!

Και στη λογική ασυνέπεια
μια και τα γλοιώδη υποκείμενα με τα οποία συντάσσεσαι άνευ όρων, είναι αυτά που τους "έστειλαν" και τους σκότωσαν

και στην αξιοπρέπεια
για προφανείς λόγους

και στην συντροφικότητα
η έλλειψη της οποίας μου απαγορεύει να σε κατατάξω ακόμα και στους γερμανοτσολιάδες που κατατάσσω τους ομοϊδεάτες σου

Η χυδαιότητά σου αποδεικνύει δε περίτρανα
1. Ότι αυτά που γράφω είναι αληθή (thanks!)
2. Ότι έχεις (και πολλοί λίγοι ακόμη) αποκοπεί πια πλήρως (ευτυχώς) από τους συμπατριώτες μου - όταν λές εσείς προφανώς αυτούς εννοείς - η κοινωνία των οποίων σας εμμέσσει και σου είναι επώδυνο.

Παραφράζοντας δε αντίστοιχη απάντηση (σε χολωμένο - μήπως μπορείς κι' αλλοιώς;) του Άπτερου παλιότερα (ανταπάντηση δε πήρε...)

Το κείμενό μου σε έθιξε για δυό λόγους. Πρώτον από την εκφορά του λόγου σου φαίνεται οτι είσαι εκ γεννετής ηλίθιος. Δεύτερον φαίνεται οτι σε έθιξε η αναφορά μου στους πάτρονές σου, επειδή είσαι εκ γεννετής ηλίθιος.

Εκτός αν είσαι εκ γεννετής ανήθικος και πληρώνεσαι (με τον α ή β τρόπο...) γι' αυτό που κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Tους νεκρούς του Γράμμου - Βιτσίου τους "εξευτέλισαν".
Τους νεκρούς μας στην Κύπρο τους αγνόησαν.
Τους Γιαλοψό - Καραθανάση - Βλαχάκο είπαν ότι έπαθαν βέρτικο.
Τον Κ. Ηλιάκη;

Greg είπε...

Τον χαρακτήρισαν απρόσεκτο (οι αλήτες) λόγω κούρασης...