5.5.06

ΜΠΕΤΟΝ

θα βρεί εναντίον του ο Γιωργάκης με τη Δαμανάκη τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη, σύμφωνα με mini πρωϊνή δημοσκόπηση που έκανα ανάμεσα στους γνωστούς μου της περιοχής (6 τον αριθμό...)

Θυμίζω ότι το σοβαρό κόμμα την Ενωσης Κέντρου "πέθανε" μόλις έπιασε το 25%. Ας θυσιάσει τώρα το 7-αράκι % ο Γιωργάκης (γιατί την Τουρκάλα ακόμη κι' όλοι οι Τουρκαλβαναραίοι της περιοχής να την ψηφίσουν, δεν βγαίνει) και θα απαλλαγούμε από το συνάφι του μια και καλή!

"Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι"

2 σχόλια:

Mirandolina είπε...

Βρε, ας διαλεξουν όποιον θελουν. Αλλά να λένε ότι το κάνουν για να δείξουν στην Ευρώπη το συγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας (Δαμανάκη σήμερα);

Από πότε τα μέλη της ΕΕ και των αστικών δημοκρατιών της δίνουν τετοιου είδους εξετάσεις; κι από πότε κόμματα εξουσίας (λέμε τωρα) σε κυρίαρχα κράτη (ξαναλεμε τωρα) φερονται λες και η χώρα βρίσκεται στην φάση της κατακτησης των βασικων δημοκρατικων δικαιωμάτων; (κι ενω υπάρχουν προβλήματα με χωρες, όπως η Τουρκία, που βάλλονται πανταχόθεν ως αντιδημοκρατικές;)

Greg είπε...

Και από πότε "παρακαλάμε" τους παπάδες, όταν τόσο πια πολύ θέλουμε να απαγκιστρωθούμε από την εκκλησία κλπ. κλπ., να μην ψέξουν τις επιλογές μας;

(βλέπε δήλωση της Δαμανάκη πρωΐ-πρωΐ...)