8.10.07

Είναι ευκαιρία Κώστα...

... τώρα που το άλλο κωλοχανείο του Πασοκ διαλύεται, να ξωπετάξεις την Ντόρα! Και να μείνεις στην Ιστορία!

Και από αφορμές!

Είπε για παράδειγμα αυτός ο καραγκιόζης ο διαμεσολαβητής μας στο Σκοπιανό ο Νίμιτς:

«Σχετικά με την ονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων, θα πω, ότι προσωπικά, δεν τρέφω ιδαίτερη εκτίμηση για τον Μέγα Αλέξανδρο, αν και γνωρίζω πως η άποψή μου αυτή μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο επικρίσεων στις δύο χώρες.

»Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις. Δεν διέδωσε τη δημοκρατία και τις πολιτειακές αξίες και κατά την άποψη μου, άφησε πίσω του μία αυτοκρατορία, η οποία ούτε η πλέον θετική υπήρξε ούτε μακράς χρονικής διάρκειας ήταν.

»Για τον λόγο αυτό, μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα σχετικά με το ποιος θα τον κληρονομήσει. Η αντιπαλότητα αυτή προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στον 21ο αιώνα, χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατό του».

»Όμως αυτή είναι καθαρά προσωπική άποψη, η οποία πιθανόν να μην έχει μεγάλη σημασία. Εγώ περισσότερο θέλω να βλέπω μπροστά παρά πίσω. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι στην περιοχή έχουν δυνατότητες να οικοδομήσουν νέες σχέσεις, ισχυρές δημοκρατίες με οικονομική προοπτική, εντός ευρωατλαντικού πλαισίου, με την προϋπόθεση να δουλεύουν από κοινού και να αφήσουν πίσω τους κάποια από αυτά τα ιστορικά ζητήματα.


Κι' αντί να του επισημάνει η Ντόρα ότι στην δεύτερη παράγραφο μπέρδεψε τον Alexander με τον George (κοινώς την ψήκτρα με το πέος...) και στην τελευταία απέδειξε ότι έχει το ίδιο αφεντικό με τον "κύκλο" της Ρεπούση, απήντησε βαθυστόχαστα:

«Η ιστορία έχει γραφτεί. Δεν ξαναγράφεται. Μιλάμε με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος»



Και πολύ "χάσιμο" μεγάλε... Μπάς και κάνει παρέα με τον Ψαριανό;

5 σχόλια:

Cello είπε...

..πιστέυω πως το έχει, αλλα σκέφτεται οτι μετά θα αρχίσει τις ευχές ο δράκουλας και..πραγματικά δεν θέλω να ξέρω τι θα πάθει αυτο το παιδί.Είναι και μικρό για να βγεί στην σύνταξη εστω και αναπηρική..Έχει όνειρα για "τον τόπο"...Εξ'άλλου παίζει να του αρέσει και η Ντόρα.Επιτυχημένη με περιουσία.Δεν την πετάς έτσι απλά μια τέτοια γκόμενα επειδή είπε μια μαλακία..άντε δύο.Πού θα βρεις τέτοιο μωρό..

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αν το ονόμαζαν JFK, Truman, Johnson, κλπ. θα ήταν εντάξει.

Jeronimo. Fighting terrorism since 1492.

ange-ta είπε...

Τα είπε η Ντόρα όντως αυτά??????????

Dipous Apteros είπε...

Εννοείς την ψήκτρα!

Greg είπε...

@ ανγε-τα

Τά πε που να μην τα λεγε. Δες λινκ


@άπτερος
Το διόρθωσα και για τιμωρία θα γράψω 5 φορές
πέος
πέος
πέος
πέος
πέος.