16.5.07

Ανταπόκριση

Στην βιβλιοπαρουσίαση του "Cherchez la France" στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Σίνα 31, στις 14.05.07, ο εκ των παρουσιαστών ζωγράφος Δημήτρης Ταλαγάνης με κάποια αφορμή - την ώρα που μιλούσε για την παραμονή του στο Παρίσι στα χρόνια της επτάχρονης Δικτατορίας- καταφέρθηκε εναντίον του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, ενώ στην συνέχεια συνεπικουρών ήλθε ο Νίκος Κούνδουρος, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο άθλιο και την Ρεπούση περίπου σε διατεταγμένη υπηρεσία! Φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του Θεοδωράκη, σειρά παίρνουν οι "Θεοδωρακικοί" και άλλοι διανοούμενοι. Το μέτωπο κατά του νεοταξίτικου βιβλίου Ιστορίας διευρύνεται ...

του φίλου Γ.Παπ.

5 σχόλια:

ion είπε...

Άλλη μια ημερίδα για το περιβόητο βιβλίο, Πέμπτη 17 Μαιου, στις 12:00, Αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ. Απο το "Αντίβαρο"

http://aurora-ion.blogspot.com/2007/05/blog-post_15.html

ange-ta είπε...

Καλημέρα Greg,
Εχω αρχίσει να το διαβάζω. Είναι για πέταμα. Χειρότερο σκουπιδαριό δεν έχω ξαναδιαβάσει. Κάθε σελίδα και μπούρδα. Εχω σημειώσει κάτι ατάκες πολύ αστείες!

maximos είπε...

Και λοπόν; Δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους. Αφου τα έχουνε καλά με Soros, USAID, State Department, εμείς οι άλλοι είμαστε γεωργοί και κτηνοτρόφοι..

Greg είπε...

Γεωργοί, κτηνοτρόφοι και νοικοκυρές αλλα εξαιρετικά τσαντισμένοι!!!

Δαλασσηνoς είπε...

Καλά όλα αυτά και όμορφα, Στις εκλογές, είμαι βέβαιος, όλοι θα ψυφίσουν όπως τους θέλουνε... Χαμένη θα πάει τόση φαιά ουσία και τόσο πάθος.