11.9.06

Συνομωτική μουγγαμάρα;

Η συνομωσιολογία βρίσκεται στο κέντρο πάσης λοιδωρίας τον τελευταίο καιρό.

Υπάρχει όμως άλλος τρόπος, πλην του να κρίνει κανείς εκ του αποτελέσματος και του να κάνει "δίκη προθέσεων", όσο απευκταία κι' αν είναι και τα δύο, για να αντιμετωπίσει την χειραγώγηση των ειδήσεων και της αλήθειας σήμερα;

Μία από τις κορυφαίες αιτίες αυτού του είδους φιλολογίας, μέρα που είναι..., αποτελεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους. Δεν θα αναλωθώ όμως σ' αυτό! Θα αρκεσθώ να καταθέσω μια συνομωσιολογική ερώτηση για τα καθ' ημάς.

Γιατί δεν έχει ακόμα επιτραπεί (παρ' ότι εκδόθηκε πόρισμα) να μιλήσουν οι πιλότοι των F-16 που προσέγγισαν το Helios πριν "πέσει" , καθώς και οι συνάδελφοί τους που ήταν μάρτυρες στην θυσία του
ΗΛΙΑΚΗ;

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μηπως γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που παιζονται εκει εξω;
Κατι μου λεει οτι θα πεσει και αεροπλανο της Ολυμπιακης αυτο το καιρο ωστε να διευκολυνθει το ξεπουλημα...

Μάρκος είπε...

Εντάξει, οι στρατιωτικοί δεν είναι για να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις. Την αλήθεια δεν πρέπει να τη μαθαίνουμε από δηλώσεις, πρέπει κάποια στιγμή να αποβάλλουμε το δηλητήριο της τηλεόρασης που μας οδήγησε εδώ. Εφόσον είμαστε (λέμε τώρα) οργανωμένη κοινωνία πρέπει την αλήθεια να τη βρίσκουμε στις επίσημες ανακοινώσεις και στα πορίσματα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον Ηλιάκη. Και η αλήθεια είναι ότι έγιναν δύο εκρήξεις. Δύο. Όχι μία. Αυτό είναι γνωστό και το είπαν όλοι την πρώτη ημέρα. Όλοι οι παρόντες.

Οι δύο εκρήξεις ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την σύγκρουση. Όταν συγκρούονται τα αεροσκάφη κάνουν ΜΙΑ έκρηξη. Όχι δύο.

Άρα κάτι άλλο συνέβη.

Από εδώ και μετά, εφόσον δε μας λένε τι έγινε οι επίσημοι, όχι μόνο δικαιούμαστε αλλά είναι και υποχρέωσή μας να εικάζουμε σενάρια. (συνομωσίας ή όχι).

Και το ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ λογικό σενάριο είναι αυτό του διπλού χτυπήματος.

Χτυπάει ο Τούρκος τον Ηλιάκη, το βλέπει ο δεύτερος δικός μας και ρίχνει στον Τούρκο που έπεσε στη θάλασσα και περισυλλέγεται. Όπως και έγινε.

Εάν ήταν σύγκρουση, τότε δε θα γλίτωνε ούτε ο Τούρκος.

Απλά τα πράγματα!