10.10.05

Μια απάντηση [updated]

Την τσούζει... την πουριτανική "πολιτική ορθότητα", η συνειδητοποίηση της αργής αλλά σταθερής λαϊκής μεταστροφής. Γιατί αισθάνονται ότι ο κόμπος πλησιάζει στο χτένι...

Τους ενοχλεί

  • που παρά την λυσσαλέα, αφιονισμένη, προκλητικά ξενόδουλη προπαγάνδα, οι αριθμοί χειροτερεύουν (κατά την αντίληψή τους)
  • που αναγκάζεται από τα πράγματα, να συμπλέει ο Παπούλιας με τον Άνθιμο
  • που δεν "μασάμε" τις απίστευτες ψευδολογίες, με τις οποίες προσπαθούν να πείσουν ότι δικαιούτο την έναρξη διαπραγματεύσεων η Τουρκιά (ο τόνος στη λήγουσα γιατί αισθάνομαι ότι τους ενοχλεί περισσότερο...)
  • που καταλαβαίνουμε ότι μεταναστο-λαγνεία τους δεν είναι αποτέλεσμα ανθρωπιστικής στάσης, αλλά ενίσχυση του αναρχοκαπιταλιστικού δουλεμπορίου των εργοδοτών τους
  • που υπάρχει και η "πιθανότητα" για νέο Γουδί. Εδώ μπορώ να τους ησυχάσω. Υπάρχει και η εναλλακτική λύση της Αρβανιτιάς στ' Ανάπλι...
  • που ενθουσιάζεται ο κόσμος με την Εθνική και την αγαπάει. Συνειδητοποιείτε παίδες, γιατί αυτή η συγκεκριμένη ενόχληση τους φτάνει στα όρια της υστερίας; Ακόμα και η Παπαρίζου να πάρει με τον (αντικειμενικά "θείο") κώλο της μια "πρωτιά", στέλνει πολλά βήματα πίσω τον ποθητό (συνειδητά ή μή) απ' αυτούς αφελληνισμό. Γιατί κάθε σημείο αναφοράς δημιουργεί αδράνειες, που κανένας Μπόμπολας, Λαμπράκης, George Pap, Κωστάκης, Παπαγιανάκης ή Μπίστης δεν μπορούν παρά την προπαγανδιστική τους δύναμη να μεταστρέψουν. Γιατί δημιουργούν role models (να τους δώσω και μια Αμερικανιά για να φτιαχτούν λίγο) που αντιστρατεύονται την εικόνα του κακοχυμένου- φοβισμένου-συμπλεγματικού-μίζερου-τριτοκοσμικού Έλληνα, πάνω στην οποία εδώ και 25 χρόνια χτίζουν την πολιτική της Εθνικής μειονεξίας.
  • που οι αγαπημένες τους ΜΚΟ (Δ. Αμνηστία και Παρατήρια), αυτοεξευτελίζονται καταγγέλοντας την Ελλάδα ότι δίνει άδειες διαφορετικών χρωμάτων!!! στους λαθρομετανάστες (άρα κάνει διακρίσεις) και δεν χτίζει τσάμπα σπίτια στους Roma!!!
  • που τα γραπτά μένουν. Γιατί το διαδίκτυο που θέλουν να πλακώσουν με την φασιστική τους μπότα (είναι τυχαίο ότι το Λαμπρακιστάν-Τεγοπουλιστάν έχει τα μισά blogs εδώ γύρω, ενώ γράφουν τα ίδια στις φυλλάδες τους;) δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους σαν και μένα να διατηρήσουν τη μνήμη! Έστω και για 4-5 άτομα... (μου τους έκανες μάλλον περισσότερους, thanks!)
και χαίρονται
  • που έχασε η Εθνική (μετά την ήττα βέβαια, γιατί αν δήλωναν ότι το εύχονταν από πρίν ξέρουν μάλλον ότι η ασθένεια τους θα έδειχνε μεγαλύτερη)
  • που ο Φασισμός τους έχει ακόμη... κοινοβουλευτική και προπαγανδιστική δύναμη
ΤΑΣ ρεεε!



update:

Αν σας έμοιαζα και ήμουν κάπως έτσι...



θα μ' αφήνατε να γράφω στο blog σας που τόσο ποθώ;

3 σχόλια:

dgalanis είπε...

αυτό είναι "Αθυρόστομη κριτική της εικονικής πραγματικότητας που μας επιβάλλεται από την Πολιτική και τα ΜΜΕ" ?

Greg είπε...

Θα σου φανεί ίσως περίεργο, αλλά κι' εγώ ειλικρινά αναρωτιέμαι...

Greg είπε...

Είμαι κοντά κι' εγώ...