4.6.05

Είναι ρατσιστικό το "ΟΧΙ";

Μία από τις αιτίες του ΟΧΙ Γάλλων και Ολλανδών ήταν το "μεταναστευτικό". Η εύκολη ετικέττα - σε μια ανεξήγητη ταύτιση "γιαλατζί" αριστερών και εκσυγχρονιστών - είναι ο "ρατσισμός". Είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα ή συμφέρει να αποδίδουμε στο "ψυχολογικό" ένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα;
Για να δούμε τι συμβαίνει στα καθ' ημάς.


Δεδομένο:
2.000.000 μετανάστες για 10 χρόνια μπαινο(βγαίνουν;) στη χώρα.

Υπολογισμός:
Εξαιρώντας 15 μέρες το χρόνο λόγω κακοκαιρίας, αναλογούν 570 την ημέρα!


Αν αυτό δεν είναι μεθοδευμένο κρατικό δουλεμπόριο, είμαστε ένας θαυμάσιος οργανωτικός λαός.

Mε κοντά μισό αιώνα πείρα, είμαι οπαδός της θεωρίας του κρατικού δουλεμπορίου!
Υποψιάζομαι ότι το Λιμενικό τορπιλίζει τα καΐκια που "βουλιάζουν" αδιάκοπα νότια της Κρήτης με κατεύθυνση την Ιταλία, μπας και ξεφύγει κανένας δούλος...
Η τρομερή συνοριοφυλακή μας, με τον "τρόπο" της σίγουρα, επιχειρεί παιδομάζωμα στην "γείτονα".
Για να μην "αγωνιά" κανενας φουκαράς, διώξαμε τα στρατόπεδα από τα σύνορα στην Ηπειρο!
Και μην σας παρασύρει ο Αλογοσκούφης για νομιποίηση των μεταναστών! Κάτι τέτοιο θάταν "ακριβό" για τους χρηματοδότες των διεφθαρμένων μας πολιτικών!

Πού το ξέρω; (το καταλαβαίνω ότι άρχισα να θυμίζω Λιακόπουλο...).
Μα με το που ζήτησαν οι "Αλβανοί" 30 ευρώ μεροκάματο στον κάμπο της Θεσσαλίας, άρχισαν τις "καραβιές" από ΚΙΝΑ!
Ένας εκ των επιτρόπων της EU-λας δημιούργησε με την γνωστή πιά πρότασή του το παράδειγμα του "Πολωνού υδραυλικού". Δηλαδή να μπορεί ο Πολωνός υδραυλικός να δουλεύει στο Παρίσι αλλά με μεροκάματο Πολωνίας!... Έτσι καθήλωσαν τα μεροκάματα (γενικά και όχι μόνο στα χωράφια και τις οικοδομές) μια 10-ετία σχεδόν!

Εν τω μεταξύ, το ΙΚΑ "κονομάει"(!) μια και καθένας από αυτούς τους φουκαράδες κολλάει τα minimum 14 ένσημα, γράφοντας στην μερίδα του τουλάχιστον 8 άτομα -όπως αποκάλυψε περίλυπος στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ (Λυριτζή-Οικονόμου) ο προϊστάμενος της έρευνας του Ιδρύματος! Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, το 2025 θα διπλασιασθούν σε σχέση με το 2024 - λόγω της μαζικής συνταξιοδότησης των πρώην "λαθραίων" και σήμερα νομίμων - οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ!

Και έτσι τρωγοπίνουν οι ΜπομπολοΒωβοί με τα φερέφωνά τους και τον λογαριασμό τον μοιραζόμαστε όλοι.

Απόδειξη:
Την ίδια στιγμή, η EU, η Βουλή(!) μας και τα ΜΜΕ, απασχολούν αλλήλους εδώ 2 μήνες τουλάχιστον, για τον βασικό μέτοχο! Και ο τσακωμός απροκάλυπτος!

"Οι δικοί μας και οι δικοί σας επιχειρηματίες".

Για να μην έχουμε καμμιά αμφιβολία, ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετεί το πολιτικό μας σύστημα.


Κι' όταν ο μέσος κάτοικος της πολύπαθης χώρας μή μπορώντας να δεί τι του φταίει ασχολείται με τις σχολικές παρελάσεις, αντί να δώσουν λύση τα γομάρια, "τρέχουν" να δηλώσουν μαλακίες με αναφορές στην αρχαία γραμματεία..., που εύκολα αντιστρέφονται(*). Δεν τους βλέπουμε όμως να τρέχουν στις διαδηλώσεις των ξένων εργατών στη Θεσσαλία! Εκεί ζητάγαν μεγαλύτερο μεροκάματο βλέπεις και τα αφεντικά διαφωνούν!

Όλα αυτά (εν τάχει) αφορούν μόνο τις εκσυγχρονιστικές αιτιάσεις των παγκοσμιοποιητών. Την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής στις πόλεις ντόπιων και ξένων, θα τη συζητήσουμε άλλη φορά.


(*) Θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί ότι
Οι της Αλβανοκουρδικής παιδείας μετέχοντες, Αλβανοκούρδοι εισί

Δεν υπάρχουν σχόλια: