7.6.05

Λέγε - Λέγε το κοπέλι...

Ίσως πρέπει να διευκρινήσω ότι με τους μετανάστες ανά μονάδα δεν έχω τίποτα να χωρίσω! Άνθρωποι του Θεούλη είναι και ψάχνονται να ζήσουν καλύτερα!
Τα έχω μ' κείνους, που πατώντας πάνω στις ανθρωπιστικές ευαισθησίες μας και στις διεθνιστικές αγκυλώσεις όσων από μας πιστεύουν ακόμη σ' αυτά, τους χρησιμοποιούν σαν εργαλείο πλουτισμού τους και ταυτόχρονης εξαθλίωσης των άλλων δούλων.

ΗΜΩΝ!

Για ακόμη μεγαλύτερο πλουτισμό...

Πανικόβλητοι οι λακέδες των Παγκοσμιοποιητών έχουν λοιπόν βαλθεί να γεφυρώσουν μάταια το "ρήγμα", που ανέλυσε ο Βεργόπουλος προχθές στην ΝΕΤ. Την πίστη των μεγάλων λαϊκών στρωμάτων, ότι η λαθρομετανάστευση τους θίγει τις εργασιακές τους συνθήκες και υπονομεύει το ασφαλιστικό τους μέλλον!

Αγνοούν οι κουφάλες ευτυχώς, ότι δεν τους ακούει πιά κανείς! Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να επαληθεύουν τα γραφόμενα στο προηγούμενο post μου! Οποία τιμή!

Οι εργολάβοι της δεξιάς έχουν αναλάβει την πιό πολλή δουλειά, μια και οι "νεο-κρατάνθρωποι" της EU, μέσα από τα γραφεία τους "οσμίζονται" ότι η αντίδραση έρχεται από τα "δεξιά"! Γιατί λέει οι άλλοι έχουν περισσότερη συμπόνοια και σαν αριστεροί θα πρέπει να είναι πιο "διεθνιστές".

Πιστεύοντας στην παροιμία "Λέγε - λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει..." χύμηξαν οι της "Καθημερινής" με 6 άρθρα σε μια μέρα!!! να μας ευαισθητοποιήσουν...

50.000 πρόσφυγες εκλιπαρούν για άσυλο

50.000 αλλοδαποί περιμένουν

Τα Βαλκάνια πάλι χώρος εμπορίου και επικοινωνίας

"Γκρεμίζουν" τα σύνορα οι γείτονες

Ξένε, για άσυλο μην έρθεις στην Ελλάδα...

Λύση στο αδιέξοδο δημογραφικού και ασφαλιστικού θα δώσουν η αύξηση των γεννήσεων και η νομιμοποίηση των μεταναστών και των οικογενειών τους

Από την "άλλη" οι σοσιαλίζουσες "σιγουράτζες" μία μόνο αναφορά στην Ελευθεροτυπία όπου ο Τεγόπουλος γράφει

Ο εθνικισμός, η ξενοφοβία, ο αντιευρωπαϊσμός, εξηγούν το «όχι» της δεξιάς. Η κοινωνική αναλγησία της Ενωσης, ο ακραίος καπιταλισμός, το «όχι» της αριστεράς.

Ά ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας!

και άλλες δύο στα ΝΕΑ όπου
η Μ. Δαμανάκη λέει...
Τώρα η ανεργία, οι εργασιακές σχέσεις, το μέλλον των αγροτών, η μετανάστευση, η ποιότητα του κράτους πρόνοιας δεν μπορούν να περιμένουν.

Όλα μαζί, "αχταρμάς"

και ο Π. Τσίμας
Κι είναι, επίσης, φανερό ότι το «όχι» το υφαίνουν κοινωνικές αγωνίες και φόβοι τόσο διαφορετικοί όσο διαφέρει η ζωή του Γάλλου ανέργου, που βλέπει τη θέση εργασίας του να μετακομίζει προς ανατολάς, από εκείνην του ευκατάστατου Ολλανδού, που απλώς δεν θέλει «να πληρώνει με τους φόρους του τούς Πολωνούς αγρότες».

Μόνο του Γάλλου αγρότη Παύλε μου μετακομίζει η δουλειά; Του Έλληνα κάααθεται;

Γιά να δούμε όμως τί λέει για τη αποδοχή της "Παγκοσμιοποίησης" η έρευνα της ICAP σε συνεργασία με την Gallup International Association σε 64 χώρες σε 5 ηπείρους όπως παρουσιάζεται στην Ημερησία
Σε επίπεδο χωρών, οι πέντε χώρες οι οποίες τάσσονται περισσότερο από τις άλλες κατά της παγκοσμιοποίησης είναι: η Ελλάδα (72%), η Ιαπωνία (71%), η Κροατία (70%), η Αυστρία (69%) και η Γαλλία (67%). Αξιοσημείωτο είναι ότι τρεις από τις πέντε αυτές χώρες είναι χώρες της Δυτικής Ευρώπης και κράτη-μέλη της ΕΕ. Επίσης, το ποσοστό των πολιτών της Ελλάδας οι οποίοι απαντούν ότι «συμφωνούν απόλυτα» ότι η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει φτάνει στο 47%, ποσοστό το οποίο είναι σαφώς υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα (για παράδειγμα, στην Κροατία το ποσοστό του «συμφωνώ απόλυτα» φτάνει στο 34%, ενώ στην Ιαπωνία είναι μόλις 9%).

Αντιθέτως, οι πέντε χώρες με το υψηλότερο ποσοστό πολιτών που τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης καθώς η πλειοψηφία των πολιτών τους διαφωνεί με την άποψη ότι η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει, είναι η Αλβανία (62%), η Νιγηρία (56%), η Ταϊβάν (53%), η Κένια (52%) και η Αίγυπτος (52%).

Αν υπήρχε Κουρδιστάν και αυτοί "ναι" θα έλεγαν...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

4 σχόλια:

J95 είπε...

οι λακέδες των Παγκοσμιοποιητών

...

Greg είπε...

Είναι "βαρύ", αλλά στους συγκεκριμένους (που αναφέρω πιο πάνω ονομαστικά) ταιριάζει απόλυτα!... Γιατί δεν είναι το θέμα ποιά είναι η θέση τους, αυτή είναι θεμιτή και συζητήσιμη, αλλά ότι δεν έχουν θέση. Έχουν αλλάξει σαράντα μεριές έκαστος (και οι εφημερίδες τους), και απευθύνονται στο θυμικό! Ανάλυση σοβαρή δεν έχω δεί. Ειδικά για την Καθημερινή υπόσχομαι ευρύτερη ανάλυση σύντομα!

ΥΓ. Οι e-roosters, εσύ J95 και άλλοι, μπορεί να έχετε ή όχι διαφορετική άποψη, αλλά σας παρακολουθώ και προσπαθώ να αναλύσω τα επιχειρήματα και τις απόψεις σας. Με εκνευρίζει η άποψη χωρίς επιχείρημα... Και την θεωρώ ύποπτη και υποβολιμιαία

Ανώνυμος είπε...

"και προσπαθώ να αναλύσω τα επιχειρήματα και τις απόψεις σας"

Είσαι σίγουρος ότι το blog J95 έχει επιχειρήματα;;;; Μόλις τώρα του έριξα μια ματιά και ο τύπος είναι ο κλασσικός καφενόβειος "α ρε να ήμουν μια μέρα πρωθυπουργός"!
Κάτι τέτοιοι αγράμματοι χαιρετούσαν και επεφηνούσαν τον Χίτλερ (και τον κάθε Χίτλερ δηλαδή).
Είναι αυτό που λέμε "για τα μπάζα".

Greg είπε...

Ακολουθεί αιδήμων σιωπή...