4.11.07

Υπάρχουν εσωτερικά σύνορα στην Ευρώπη;

Μπορούν οι Λαρισαίοι να απελαύνουν Βολιώτες και οι Αγρινιώτες τους Μεσολογγίτες;

Φαίνεται ότι μπορούν όπως μάθαμε προ ημερών!

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ στάση της απέναντι στους μετανάστες η ιταλική κυβέρνηση, καθώς με προεδρικό διάταγμα επιτρέπει στην αστυνομία να απελαύνει πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους οποίους θεωρεί ότι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.

Και σήμερα απέλασε τους πρώτους Ρουμάνους! Ευρωπαίους πολίτες από την Ευρώπη (Ιταλία) στην Ευρώπη (Ρουμανία)! Αλλά αυτό είναι

ΕΚΤΟΠΙΣΗ!

Πάνε οι ελεύθερες διακινήσεις προσώπων και αγαθών, πάει η παγκοσμιοποίηση! Αρκούσε ένας βιασμός Ιταλίδος τινός 47 ετών! Γι' αυτό σου λέω νεοφιλελεύθερε "πολυπολιτισμικέ" μου.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΘΗΚΕΣ

Μόνη λύση για την Ευρώπη η
Συνομοσπονδία.

Ας πιέσουμε γι' αυτό όσο είναι νωρίς...

(Υπάρχει μήπως κίνδυνος να απελάσουν οι Παοκτζήδες απ' τη Θεσσαλονίκη τους ...χαμουτζήδες; :-D )

10 σχόλια:

ange-ta είπε...

Καλά ρε μεγάλε και σύ, δηλαδή, το βιασμός μιας 47άρας, δεν είναι βιασμός; Η δεν είναι αδίκημα;;
Πως μας την βγαίνεις έτσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Greg είπε...

Όχι και δεν είναι βιασμός! Είναι και πιο δύσκολος γιατί η 40άρα ξέρει και τα "αδύνατα" σημεία...

Η ηλικία απλά ανεφέρθη, για να ταυτοποιηθεί το γεγονός για το οποίο μιλάω!

Στην Ελλαδάρα μας όμως, μια και το θίγεις, και 80άρες βιάζονται αλλά στενοχώρια καμμιά!

ange-ta είπε...

ασ τα σάπια!!!

Greg είπε...

Χωρίς "σάπια" πώς θα επιβίωνα της επιθετικότητας των γυναικών μωρέ! :-D

Nativist είπε...

Στο BBC, απ' όπου το διάβασα κι εγώ χθες, γράφει ότι "It is not clear whether the new Italian legislation will stand the test of European law, which allows EU citizens to travel freely across member states' borders."

Το θέμα είναι ότι οι Ιταλοί το έκαναν. Έβαλαν μία αρχή, η οποία μπορεί ενδεχομένως να γίνει δεκτή.
Την συζήτηση αυτή, δηλαδή αν μπορεί να απελαθεί Ευρωπαίος υπήκοος, είχα με αφορμή τα έκτροπα που συμβαίνουν από Βρετανούς κυρίως τουρίστες στην περιοχή Μαλίων της Κρήτης. Οι απόψεις διίστανται, αλλά εγώ νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Δεν είμαστε ούτε συνομοσπονδία. Όπως ασφαλώς γνωρίζεις, στις ΗΠΑ, οι οποίες είναι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, μπορεί κάτω από ορισμένες περιστάσεις ο κυβερνήτης μίας πολιτείας να απομακρύνει κάποιο άτομο με αμερικανική υπηκοότητα από την πολιτεία του. Επίσης, σου θυμίζω τις εκτοπίσεις λόγω ζωοκλοπής, τις οποίες είχε καθιερώσει μεν ο μεταξάς, αλλά συνεχίστηκαν και πολύ μετά, δηλ. μέχρι την δεκαετία του ’70. Άρα;

Όσο για τον βιασμό της 47χρονης, σημασία έχει κυρίως η εμφάνιση και όχι τα χρόνια. Άλλωστε, πολλάκις ... «η γριά η κότα έχει το ζουμί». Αυτές που οι Αμερικανοί αποκαλούν M.I.L.F. :-))

Greg είπε...

@homo cretensis

Εγώ συμφωνώ με το δικαίωμα του κάθε κράτους! Δεν θέλω ομοσπονδία! Συνομοσπονδία θέλω.

Όσο για τους Ιταλούς ετοιμάζονται για 20.000 !!!! απελάσεις Ρουμάνων, όπως γράφτηκε σήμερα σε μερικά έντυπα.

Nativist είπε...

Φίλε Greg,

Μα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να γίνει και κάτι άλλο. Είχα κάνει κι ένα σχετικό σχόλιο στο ιστολόγιο του Καραμπελιά. Η συνομοσπονδία απαιτεί δεσμούς σφικτούς, πράγμα αδύνατον για κράτη εθνικά, από τα οποία απατρίζεται η Ευρώπη. Ποτέ η ΕΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει παρά πέρα από μία κατά το μάλλον ή ήττον στενή οικονομική συνεργασία. Π.χ., η Λατινική Αμερική μπορεί να κάνει πράξη το όνειρο του Μπολίβαρ, διότι, παρά τις όποιες λόγω μεγάλης εκτάσεως κυρίως (μικρο)διαφορές, είναι ένα κράμα ανθρώπων, η Ευρώπη όχι. Δεν φτάνει ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά τον ελληνικό πολιτισμό, των ρωμαϊκό δίκαιο και την χριστιανική θρησκεία. Άλλο Ρώσσος, άλλο Ισπανός. Άλλο Σουηδός, άλλο Ρωμιός. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σε πεδίο ομοσπονδίας.
Το πρόσφατο αυτό περιστατικό με τους Ιταλούς, αλλά και ένα παλαιότερο με τους Άγγλους πριν ένα χρόνο, που σκέφτονταν να απαγορεύσουν την είσοδο των Αλβανών στην χώρα τους λόγω αυξημένης εγκληματικότητας, δείχνει ότι η Ευρώπη είναι και θα παραμείνει ένα μωσαϊκό λαών ασύνδετων εν πολλοίς μεταξύ των. Κι εμένα προ πολλού έχει αρχίσει να με ενοχλεί αφόρητα αυτή η ομογενοποίηση που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι Βρυξέλλες. Νιώθω σαν τα παιδιά, των παλιών ορφανοτροφείων που τα έντυναν με τις ίδιες στολές και δυσανασχετώ. Το κάθε κράτος έχει τις ιδιομορφίες και τα δικά του προβλήματα. Δεν μπορείς κύριε Βρυξελλαίε να μου λες κατάργησε τις παραμεθόριες περιοχές, διότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τον γείτονά σου. Έχω όμως εγώ και μάλιστα με ΤΡΕΙΣ. Δεν μπορείς να μου λες κατάργησε την ποινή του θανάτου, διότι με πνίγει ο μπάφος κκαι η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη (δες τι γίνεται στα ... άγια χώματα της γενέτειράς μου, της Κρήτης). Δεν μπορείς να μου λες, τέλος, μην τρως κεφαλάκι και χαρδούμπα, επειδή εσύ ταΐζεις τα ζωντνανά σου με ό,τι βρεις. Για μένα το κεφαλάκι δεν είναι φαΐ μόνο, είναι ... τρόπος ζωής, μόντους βιβέντι, καλέ, που λένε και στα ... Ζωνιανά!

Greg είπε...

Συμφωνούμε!

Ανώνυμος είπε...

Nomizo oti exei dhmiourgh8ei kapoia pare3hghsh meta3y greg kai ange-ta.Krima den einai?

Greg είπε...

@ανώνυμος

Γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο;

Τα προβλήματα αρχίζουν μετά τα εφτά χρόνια. Έχουμε "δρόμο" ακόμα! :-D