10.9.07

"Μπλοκάραν" τα μασίνια...

... και δεν τυπώνουν το κουρελούργημα της Ρεπούση όπως μας πληροφορεί η Γιαννάκου! Έτσι χωρίς αυτό θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αύριο...

Η αγωνιώδης προσπάθεια της Κυβέρνησης να μην στερήσει τα παιδιά μας από το πνευματικό αυτό "θαύμα" αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο.



Αν όμως νομίζουν ότι "μασάμε", πλανώνται πλάνην οικτράν!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ

8 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μαυρο και στα δυο μεγαλα κομματα.

ange-ta είπε...

οι φωτιές που δείχνει το βιντεο με το γειά σου μαρία, είναι εκ των υστέρων ή έτσι παρουσιάστηκε στη ουροβίζιον;;

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Εμείς μπορεί (κατά δήλωση μας) να μην μασάμε Γρεγ πλην όμως όλοι οι άλλοι που μασάνε είναι αρκετοί για να παραδώσουν για άλλη μια φορά τα κλειδιά της χώρας στους σαλτιμπάγκους.

Και μια και μιλάμε για παιδεία γενικώς και αορίστως δες λιγάκι και αυτό:

http://www.skai.gr/master_story.php?id=58785

Και πρόσεξε ιδιαιτερα την τελευταία παράγραφο. Και αν θέλεις σχολίασε την.

Δες ποιους θεωρεί δασκάλους των παιδιών της η ελληνική κοινωνία. Και μην μου πείς όχι. Γιατί η δικαιοσύη (σε περιόδους ομαλότητας τουλάχιστον) ειναι η θεσμική φωνή των ελλήνων, Η συλλογική τους περί δικαίου αίσθηση.

Δυστυχώς κασάμε φίλε. Και μόνο που κρατάμε ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο μασάμε. Και δεν έχουμε καμία ελπίδα.

Greg είπε...

@ange-ta
πρόβα τζενεράλε ήταν...

@ερμιππος
Το έχει σχολιάσει εξαίρετα ο εξαποδώ

Mirandolina είπε...

Σιγά μη μοίραζαν το βιβλίο προεκλογικά να χάσουν ψηφαλάκια...

Να επισημάνω ότι η υπουργός έδωσε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και εδήλωσε πως δεν υπάρχει ζήτημα διότι και να μη ξέρουν τέτοιες "λεπτομέρειες" τα ελληνόπουλα, έχουν ισχυρή εθνική συνείδηση και δεν κινδυνεύουν.
Και για του λόγου το αληθές:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=09.09.2007,id=18127152

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείται μια ομάδα Ελληνων υποικόων θα την ψυφίσει μονοκούκι και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ασ είναι καλα η διδασκαλία του "ολοκαυτώμα" στα σχολεία......

vetdino είπε...

λες ρε ανώνυμε να στηρίζουν τη γιαννάκου οι σιωνιστές-εβραίοι, οι μασώνοι και γενικότερα οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου τούτου... τη βλέπω τη γιαννακου σε μερικά χρόνια έτσι

σοβαρά τώρα, πιστεύω πως οι ψηφοφόροι της ΝΔ πρέπει να τη μαυρίσουν και θα τη μαυρίσουν!! μα πόσοι είναι πια οι εβραίοι στην Α' Αθηνών;

υγ: α και ας είμαστε δίκαιοι, το ολοκαύτωμα χωρίς ""... ασχέτως ας σήμερα οι ίδιοι καταπιέζουν τους παλαιστήνιους κι ας χρησιμοποιούν σαν πάτημα το ολοκαύτωμα... η αλήθεια είναι πως υπέφεραν τα πάνδεινα.

Σπύρος είπε...

Aυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι πώς οι ερωτησεις για το βιβλίο τής Ιστοριας γίνονται μόνον στούς υποψήφιους βουλευτές τού ΛΑΟΣ.
Οπως χτές το παπαγαλάκι Παύλος Τσίμας,που τεχνηέντως υποστήριζε την γραμμή Γιαννάκου υποδεικνύοντας ότι το ζήτημα του βιβλίου αφορά κυριως στήν ακροδεξιά.
Είναι τόσο δέσμιοι συγκεκριμένων συμφερόντων οι διαπλεκόμενοι,πού ούτε να τούς φτύσεις δεν αξίζει.
Καλά και ο Μπράτης τής Δ.Ο.Ε,ο Πασοκοδημοδιδάσκαλος έκανε δήλωση-καταγγελία σήμερα για ελλείψεις βιβλίων στα Δημοτικά υπονοώντας αυτό τής Ιστορίας.
Ωραίος ο ΄εγγράμματος΄.
Η Κυριακή πρίν απο τού Σταυρού είναι αφιερωμένη στούς μάρτυρες τής Μικρασιατικής Καταστροφής.
Πόσοι θυμήθηκαν αυτόν τον σύγχρονο Χριστό ,τον Χρυσόστομο Σμύρνης,πού βάδισε ολόρθος και μόνος στον Γολγοθά,τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενος???