14.2.07

Χαλί να γίνω να με πατήσεις...


Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας των ΡΟΜ
από το Γ' κοινοτικό πλαίσιο!

Θα πήξουμε στο χαλί! Τεχεράνη θα γίνουμε...

ΥΓ. Και πλησιάζει και πόλεμος εκεί πέρα!

4 σχόλια:

Man on the moon είπε...

δεν νομιζω οτι ασχολουνται ολοι οι ΡΟΜ με εμποριο χαλιων, καρπουζιου, πατατας, κλπ, ουτε ειναι παλιατζηδες, ρακοσυλεκτες, εμποροι βρεφων, ναρκωτικων, κλπ. δεν λεω οτι τα εγραψες εσυ. απλα ειναι η πιο συχνη στερεοτυπικη αναφορα που γινεται στο ονομα τους.

εξου και το συγκεκριμενο προγραμμα. για να ενισχυσει οσους και οσες εχουν μαγαζια αλλα και για να βοηθησει τους υπολοιπους να ασχοληθουν με την επιχειρηματικοτητα (και καποια στιγμη επιτελους να "ενταχθουν").

Greg είπε...

"Μοιράζεται" στους ΡΟΜ εδώ και χρόνια το 3ο κοινοτικό πλαίσιο, αλλά το τρώνε άλλοι.

Λίγα παραδείγματα από την σελίδα του υπουργείου προ διετίας που τώρα έχουν εξαφανισθεί... λόγω μή υλοποίησης!!!

a) διατίθεται πίστωση 169.420 € επιχορήγηση στην Αναπτυξιακή Εταιρεία ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε για τη Δημιουργία Ιατρικοινωνικού Κέντρου Φροντίδας για Τσιγγάνους στην Περιοχή γηπέδου του Δήμου Αιτωλικού…
b) διατίθενται 161.621 € ως επιχορήγηση Κέντρου Πληροφόρησης και Υποστήριξης Κοινωνικά Αποκλεισμένων Ομάδων «Εύξεινη Πόλη» για το Ιατρικοινωνικού Κέντρου Φροντίδας για Τσιγγάνους στο Δυτικό Τμήμα (Συνοικία Χελιμόδου) του Δήμου Γαστούνης.
c) διατίθεται πίστωση 225.000 € επιχορήγηση στην ΚΤΑΔΔΑ Α.Ε για τη Δημιουργία Ιατρικοινωνικού Κέντρου Φροντίδας για Τσιγγάνους στην Περιοχή Σαγέϊκα του Δήμου Μόβρης.
d) διατίθενται 150.000€ επιχορήγηση στην ΑΔΕΠ για το έργο Υποστήριξη Λειτουργίας Ιατροκοινωνικού Κέντρου για Τσιγγάνους στο Δήμο Πατρέων.
e) Τη δημιουργία οικισμού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της στέγασης των τσιγγάνων, με προκατασκευασμένες κατοικίες, αποφάσισε ο δήμος Ροδίων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες με την συμμετοχή εκπροσώπων του ΥΠΕΧΩΔΕ.
και άλλα πολλά

Ο Παϊτέρης προ μηνός ωρρύετο για την κλοπή!

Man on the moon είπε...

μπραβο. τα εψαχνα αυτα τα στοιχεια. καλα εκανες και τα εβαλες.

σ' αυτη τη χωρα ρε γαμωτο οπου και να ψαξεις, "κακοδιαχειρηση" κονδυλιων θα υπαρχει.

Greg είπε...

"Κακοδιαχείρηση" κυρίως πάνω στην πλάτη αυτών που δεν μπορούν να αντιδράσουν...

Να μην θυμίσωκαι 4 συγκροτήματα εργατικών κατοικιών που υποσχέθηκε η πρωθυπουργαρα μας στη ΔΕΘ το 2005!