17.9.07

Η αλήθεια λάμπει ολό-λαμπρ(ακ)η

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Γιατί η βιασύνη του κατεστημένου των "έγκυρων" - κατά τον "σοσιαλιστή" Βενιζέλο - ανθρώπων, πριν καν κρυώσει ο μακαρίτης, να δώσουν "το δαχτυλίδι" του ΠΑΣΟΚ; Προτού αρχίσει οποιαδήποτε προγραμματική κουβέντα, πριν συζητηθεί στο κόμμα οτιδήποτε αφορά την πολιτική του ταυτότητα;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Γιατί η πολιτική είναι προαποφασισμένη! Όπως και στο άλλο "κληρονομικό" κόμμα... Σιγά μην διακινδυνέψουν οι "έγκυροι" την πορεία της χώρας μέσα στο πνεύμα της παγκοσμιοποίησης, με τον λαουτζίκο! Δεν φτάνει που τους ξέφυγαν και κανά δύο Συριζαίοι που δεν είναι υπάλληλοι και γίναν βουλευτές. Αυξήθηκε και το ΚΚΕ. Μπήκαν και οι "περίεργοι" από το ΛΑΟΣ(*). Μην το χέσουμε τελείως...


(*) Γαμώτο και δεν μπήκε η κομματάρα... ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ! Θα φταίγανε οι Λουσιφερόκοτες που υποστήριζαν την απόσυρση του βιβλίου, γαμώ τον εθνολαϊκισμό μου, γαμώ! :-D

10 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η ουσια ειναι οτι εχουμε παλι στην εξουσια...Δεξια...Τωρα στο Πασοκ αστους να κανουν τα δικα τους μαγειρεματα....

Greg είπε...

Το παρακάτω σχόλιο το άφησα σαν απάντηση του αντίστοιχου ποστ του Μίμη Ανδρουλάκη (και το αφήνω επίσης εδώ για δικούς μου λόγους), ο οποίος θρηνεί και προτείνει στο ΠΑΣΟΚ

Απάντηση λαθραναγνώστη "ιδιωτικής" αλληλογραφίας:

Μα εσύ φαίνεται ότι θέλεις κόμμα Μίμη! Ενώ ήταν πάντα ιδιωτικό μαγαζί! Και τώρα πρέπει να εξαγορασθεί "επιθετικά", για να κλείσει...

Αλλά τα ξέρεις καλύτερα κι' ας καμώνεσαι την παρθένα!

Cacofonix είπε...

Greg
σε έφαγε η μαύρη μαρμάγκα, ε ο κόκκινος μίμης. Πάει το σχόλιο έγινε... καπνός.

Greg είπε...

@Cacofonix

Καλημέρα! Μην τον αδικούμε. Με το moderation σίγουρα αργεί να μπεί! Θα το βάλει! Δεν είναι ο λόγος που το έβαλα κι' εδώ.

Τους παρακολουθούμε πάντως με διάχυτη θλίψη και συγκρατημένη χαρά (από ευγένεια) τους Πασόκους, να μιλάνε για πολιτικό διακύβευμα!!!

Θα χρησιμοποιήσω για να εκφράσω τα συναισθήματά μου το ναολαιίστικο επιφώνημα της μόδας στη Θεσ/νίκη (επί του οποίου θα γράψω ολόκληρο ποστ μια και θεωρώ ότι σημαίνει πολλά!)

"Μαλάκα! 'Ντάξει!"

Ανώνυμος είπε...

Yπουλη προσπαθεια του ΣΚΑΙ και της Καθημερινης για αποπολιτικοποιηση και ΜΚΟποιηση των πολιτικων τεκταινομενων.
Ιερεμιαδες υπερ οικολογων λες και οι κατ'επαγγελμα οικολογοι θα σωσουν το περιβαλλον εκτος ενος συνολικου πολιτικου πλαισιου, ο εγκυρος Φυντανιδης της εγκυρης Ελευροτυπιας και της ακυρης Βιργινιας Βεντουρακη καλει τους μπλογγερς και καθε ειδους ακτιβιστες λες και η κοινωνια και η νεολαια αντιπροσωπευεται απο αυτους τους φλουφλουδες και αλλα καλα.
Να μην μασησουμε εγω πλεον σκεφτομαι να κλεισω το δικο μου. Δεν μπορω να μπαινω στο ιδιο κανιστρο με το κινημα!

Γατος_με_απαλες_πατουσες είπε...

Αυτο το "μαλακα_νταξει" επι της ουσιας ειναι ισοδυναμο με το "σηκωσετο το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω " καλο για φρπαεδοφρεντια αλλα αρνητικο για στοιχειωδη σκεψη .. σαυτη τη χωρα περισσεουν οι ατακες, καιρος και για κατι αλλο .
Ο martingale απολυτως ευστοχος ...ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝ" μιας και τα ποστα ειναι δυσκολο να παραχωρηθουν στους συγχρονους καραγκιοζηδες ... κινδυνος να ειναι σαν το Ρουμελιωτη, απωθητικοι .
Τωρα τους εχουν παραδιπλα να τους εκπαιδευσουν, σε κανα 2 χρονακια αναλαμβανουν.

ange-ta είπε...

πότα τα προλαβαίνει όλα.
πα πα πα πα πα !

Ανώνυμος είπε...

@πρεζα tv
Αστειεύεσαι μάλλον ε;
Την καραμέλα "Δεξιά" σταμάτησε και ο ίδιος ο Αντρέας να τη χρησιμοποιεί κάποια στιγμή.
Η χρήση της από κάποιο άτομο δείχνει ότι την χρησιμοποιεί:
- γιατί έτσι αισθάνεται "προοδευτικός" (πολύ γέλιο)
- γιατί δημιουργεί αντανακλαστικά "προοδευτισμού" στο Πασοκσύριζα.
- γιατί ζει στην εποχή του 70
-γιατί στην χειρότερη περίπτωση δεν σκέπτεται πολιτικά.

Όσο για τους ΔΟΛιους, πια δρούνε χωρίς προσχήματα. Σαν να σου λένε ευθέως εγώ είμαι το αφεντικό και στις εφημερίδες μου δεν βγάζω άρθρα αλλά αποφάσεις και διαγγέλματα.

εξαποδώ είπε...

Ορέ, τι όργιο είναι αυτό που συμβαίνει με τον Βενιζέλο. Λαμπράκης και Μπόμπολας δεν ήταν ποτέ τόσο απροκάλυπτοι. Θα καταντήσουμε να βλέπουμε με συμπάθεια τον (φόρεστ) ΓΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα σε βλεπουμε απο το μπλογκ σου, διεθνοποιημενος εισαι και συ