26.9.07

Σας κοιτάξαμε στα μάτια και είδαμε ότι είσθε και ψεύτες και κλέφτες (της λαϊκής ψήφου)

Καημένε Αλέκο...

Την κοπάνησες σαν σχολιαρόπαιδο από τον αγιασμό της Βουλής, στην ορκομωσία όμως πήγες. Και νομίζεις ότι δια των παπάδων κάλυψες τον νεοφιλελευθερισμό σου. Πίστεψες ότι θα ξεχάσει ο Έλληνας την ψήφο σου στη συνθήκη του Μάαστριχτ, τον ενδοτισμό σου στα εθνικά (Αιγαίο, σχ. Ανάν, Σκοπιανό) προς όφελος του απρόσκοπτου εμπορίου και της παγκοσμιοποίησης. Νομίζεις ότι η διαρκής παλιομοδίτικη αναφορά στα "κινήματα" - έτσι φλού - σου δίνει λαϊκό προφίλ!

Όταν φτάνουμε όμως στην κλοπή των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων που μας ξαναπροέκυψε εσχάτως λόγω επιτροπής Αναλυτή, δεν λες κουβέντα! Το ότι η πλειονότητα των εργοδοτών ψηφοφόρων σου της Εκάλης και του Π. Ψυχικού δεν κολλάνε τα ένσημα των εργαζομένων τους και είναι σε διαρκή "διακανονισμό" με τα Ταμεία (όταν φυσικά δεν απασχολούν μαύρη λαθρομεταναστευτική δουλεμπορική εργσία) μέχρι να τους τα χαρίσει η εκάστοτε κυβέρνηση, είναι θέμα που αποφεύγεις να το ακουμπήσεις. Μόνο κάτι δακρύβρεχτα του στυλ
"δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να εργάζεται μέχρι τα βαθειά γεράματα"
μας χαρίζεις. Εκτός αν λές την αλήθεια και λόγω έλλειψης φαντασίας οι θέσεις σου ταυτίζονται εξ' ολοκλήρου με αυτές των νεοφιλελεύθερων της Ευρώπης.

Μπορεί τα παπαγαλάκια σου (Λυριτζής) να σου πήραν μισάωρη συνέντευξη γέμουσα παπαριές και καμιά ουσία, όπως η διαπιστωσάρα ότι δεν ακολουθήθηκε η θεσμική οδός (μήπως να ερωτηθεί ο Συνασπισμός;) για την απόσυρση του Ρεπούσειου κουρελουργήματος και πολύ στεναχωριέσαι. Μπορεί να νομίζεις ότι θα ξεφεύγεις ασχολούμενος μόνο με πούστηδες και λεσβίες. Κάνεις όμως λάθος! Αυτά ενδιαφέρουν ελάχιστους. Και ούτε αυτοί δεν συμφωνούν αναγκαστικά με τον συντηρητισμό σου.

Όπως λάθος έκαναν και όσοι σε ακολούθησαν σεβαστοί (Γλέζος, Λαφαζάνης) ή μη. Είναι πλέον όλοι δέσμιοι και υπόλογοι των επιλογών τους. Καί μ' αυτές θα κριθούν.



ΥΓ. Ο θαυμαστής σου κ. Γκασμέντ Καπλάνι, ο καλοπληρωμένος, ο δημοσιογράφος, ο ανικαταστήσας στα γυμνασιακά σχολικά αναγνώσματα τον Δροσίνη και τον Παπαντωνίου!!!, αυτός που χθές βράδυ ξόδεψε 2 ώρες δημόσιας τηλεόρασης... να μας πεί και να μας ξαναπεί - σ' έναν ατέλειωτο μονόλογο - για να πεισθούμε, ότι οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστές, (βλέπετε το κουρελούργημα ήταν μια ακόμα ήττα για τους εθνομηδενιστές μετά το Ανάν και το Ευρωσύνταγμα, άρα πρέπει να ενταθούν οι αγώνες τους στα άλλα μέτωπα του νεοφιλελευθερισμού), παρακαλείται να σκεφτεί και εναλλaκτικές επιλογές προορισμών πλην της ρατσιστικής Ελλάδας των 2 εκατομυρίων λαθραίων εθνικιστών που λατρεύουν τον Gjergj Bushi.

Τα τσακίδια!

4 σχόλια:

Cacofonix είπε...

@Greg
Δεν σε καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις το νεοφιλελευθερισμό με την κουρελαρία. Η Θάτσερ ήταν νεοφιλελεύθερη, αλλά μόλις οι Αργεντίνοι πήγαν να πειράξουν μια σπιθαμή γης, έγινε το έλα να δεις.
Μακάρι να ήταν νεοφιλελευθεροι, αλλά δεν έχουν τα κότσια για κάτι τέτοιο.

Πάρε παράδειγμα τι είπε στη βουλή όταν η Αργεντινή δεν έκανε πίσω:

"I am very well aware of the Secretary-General's request and that the Security Council's resolution must be complied with. It is Argentina that has flagrantly failed to comply, and it is because of that failure that we must now be free to exercise our right to self-defence under article 51."

Φαντάζεσαι να το έλεγαν αντίστοιχα κάποιοι πολιτικοί μας;

Greg είπε...

@Cacofonix

Τον μετα-Θάτσερ Αμερικανόδουλο νεοφιλελευθερισμό εννοώ!

Απλά είναι μεγάλος ο τίτλος και μπορεί να καμαρώνουν κι' όλας αν τον χρησιμοποιήσω, μια και δεν διακρίνονται για αητοί... :-D

vangelakas είπε...

Ναί ρέ! Είμαστε ρατσιστές!

Ανώνυμος είπε...

Γκασμέντ Καπλάνι. Αυτό είναι το καπλάνι της βιτρίνας που γράφει η Ζέη;