25.9.07

Πάψτε να ψευδολογείτε ασύστολα, ώ εξωνημένα ανδράποδα!

Το κουρελούργημα της Ρεπούση δεν το έχει χεσμένο η ακροδεξιά. Το έχει χεσμένο η πλειοψηφία του λαού. Μέχρι και το ΚΚΕ το έχει χεσμένο. Όπως έχει χεσμένους και σας.

Κι' αν αναρωτιέστε γιατί σας βγάζουν τα οχετοκάναλα να ενοχλείτε την όραση, την ακοή και την όσφρηση μας με τις ξινισμένες σας σκατόφατσες, ενώ έχει αποφασισθεί η απόσυρση του βδελύγματος του Σόρος, να σας διευκολύνω!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Και ο άνεμος που θα φυσήξει θα ξεβρωμίσει τον τόπο από την μπόχα που μας έπνιγε τόσα χρόνια. Και ο Καραμανλής, το ΠΑΣΟΚ και η δεξιότατη παγκοσμιοποιημένη τάχα μου αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ κλπ), το καταλαβαίνουν και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι "υποχωρούν" μπροστά στις αντιδράσεις, παρ' ότι έχουν δίκιο...

Πίσω στους βόθρους σας ρεεεε!


ΥΓ. Αν θίγονται και οι Οικολόγοι-Πράσινοι πολύ θα στενοχωρηθώ... :-D

33 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως ολοι τους βραζουν στον ιδιο βουρκο με τα σκατα...

J95 είπε...

"Το κουρελούργημα της Ρεπούση δεν το έχει χεσμένο η ακροδεξιά. Το έχει χεσμένο η πλειοψηφία του λαού. "

Προφανώς για Goedelικούς λόγους θεωρείς ότι αυτά τα δύο δεν ταυτίζονται.

vetdino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vetdino είπε...

έμπαινε Ευριπίδη!!

μπράβο-μπράβο-μπράβο!!

ange-ta είπε...

Αφιερωμένο στη ΣΥΡΙΖΑ, του Greg, Είσασταν που είσασταν μαλάκες μια ζωή
τώρα είσαστε μαλάκες στη Βουλή!

Από το xamogelo.blogspot.com

Greg είπε...

@J95

Αν ταυτίζονταν φασιστική ακροδεξιά και λαός όπως θέλουν αγωνιωδώς να μας πείσουν, τότε οι Ρεπουσαίοι δεν θα ξεκοκκάλιζαν κονδύλια παριστάνοντας τον αριστερό δημοκράτη, ούτε θα πούλαγαν φτηνά την πατρίδα τους (προσοχή! δεν "πουλάνε πατρίδα" όπως έκαναν οι "άλλοι"..., κάνουν κάτι χειρότερο!) αλλά θα φόραγαν την μαύρη τους στολή ως υποστηρικτές (πράγμα που πιστεύω) ή θα ήταν σαπουνάκι μυρωδάτο (που δεν πιστεύω ότι θα είχαν τα κότσια...)

Ντρέπομαι ειλικρινά για την κατάντια των Λιάκων των Μηλιών και των Γιανουλοπουλαίων. Μαζί με την Μαριέττα και τους νεοναζί-νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές (αυτοί είναι οι πραγματικοί νεοναζί... στη χώρα μας) να επιτίθενται κατά την ιδιοπροσωπίας και αυτογνωσίας του λαού που τους τάϊσε τόσα χρόνια, για 30 αργύρια!

Greg είπε...

@ange-ta

Εξαιρετικό άρθρο και πληρέστατο για τον Σύριζα (προδημοσίευση από το επόμενο Άρδην) από τον Γ. Καραμπελιά! Πρέπει να το συζητήσουμε!

εξαποδώ είπε...

Ο ΣΥΝ έσπευσε πάντως πρωί-πρωί να καταγγείλει την "ακροδεξιά στροφή". Ο ΣΥΡΙΖΑ του Γλέζου, του ΔΗΚΚΙ, της ΚΟΕ, του Λαφαζάνη, τι θα κάνει άραγε; Απορία αφελούς...

Ανώνυμος είπε...

και κλάαααααμα ο αλαβάνος!! κλάαααμα στα βόρεια προάστεια!!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%

Ανώνυμος είπε...

@j95
Προφανώς και ταυτίζονται ακροδεξιά και πλειοψηφία του λαού.
Δεν έχεις δει που σε κάθε σπίτι υποστηρικτή του βιβλίου έχουν ζωγραφίσει το αστέρι του Σύριζα.
Οι κάτοικοι αυτών των σπιτιών εξαφανίζονται μυστηριωδώς και απ'ότι λένε καταλήγουν σε κάτι κρεματόρια.

vangelakas είπε...

τούς καλοσυμπαθείς τούς Οικολόγους , ε;

:-)

Ανώνυμος είπε...

"Αν ταυτίζονταν φασιστική ακροδεξιά και λαός όπως θέλουν αγωνιωδώς να μας πείσουν,"

Δεν είναι ανάγκη να ταυτίζονται σε όλα. Μπορεί να ταυτίζονται σε επιμέρους θέματα.

Η εναντίωση στην επιστημονική ιστορία υπέρ μιας αυτοκολακευτικής εθνοκεντρικής ιστορίας και η (συνεπαγόμενη) αντίληψη της ιστορίας περίπου ως προπαγάνδας που αφορά άμεσα το ηθικό των στρατιωτών στο μέτωπο, είναι μια κατεξοχήν ακροδεξιά φάση.

Ανώνυμος είπε...

Στην Τουρκία π.χ. που κάνουν το ίδιο κανείς από εσάς δεν έχει πρόβλημα να τους χαρακτηρίσει εθνικιστές και/ή ακροδεξιούς.

Greg είπε...

@εξαποδώ

Το έβαλα το λινκ των δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο "κείμενο", για να μην ξεχνάμε τις παπαριές τους

@J95
Η εναντίωση στην επιστημονική ιστορία υπέρ μιας αυτοκολακευτικής εθνοκεντρικής ιστορίας

Σαν να μου τα λές ανάποδα! Το σωστό είναι να απευθύνεις στο Ρεπουσιαριό ότι επιδόθηκε

στην εναντίωση της επιστημονικής ιστορίας υπέρ μιας Τουρκοαμερικανοκολακευτικής εθνομηδενιστικής παρουσίασης της ιστορίας...

Αλλά φαίναται ότι οι συνωστισμένοι, αυτοί που μάθανε γράμματα με το κερί και όχι με τα λεφτά του Σόρος, οι του Βουνού τέλος πάντων, έχουν ακόμα βάρος στις καρδιές του Έλληνα... Ακόμα και του υπνωτισμένου!

Τώρα μεταφέρθηκε... η επίθεση κατά του "εθνικισμού", στον αγώνα της δεξιάς (των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ δηλαδή!) υπέρ των "μειονοτήτωνε"... Πρωί-πρωί τα βοθρολυματοκαναλάκια υπέρ της μαντήλας στα ελληνικά σχολεία! Για να αποδειχθεί ότι όλα έχουν σχέση με το κωλοβιβλίο!

Πρόβλεψη: Θα τα κάνουν σκατά! Θα μετατρέψουν σε ρατσιστή τον μέσο Έλληνα! Διότι είναι επικίνδυνα ηλίθιοι... ή ηλιθιωδώς επικίνδυνοι.

@Vangelakas
Είναι "συμπαθητικοί", δεν βρίσκεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε j95 μια ζωή τα ΙΔΙΑ και τα ίδια.
Ταμπελίτσες όταν και όπως μας βολεύει.Εμείς (που είμαστε ΄΄κατά του βιβλίου΄΄) και που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ (χρησιμοποιώντας πονηρά χαρακτηρισμούς ΠΟΥ φυσικα ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΊΩΣΗ ως στοιχείο κριτικής) είτε ως προοδευτικούς - σοσιαλιστές - αναρχικούς - φιλελεύθερους υποστηρικτές του ΤΑΔΕ ή του ΔΕΙΝΑ και τρίχες κατσαρές ,ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ.
Αναπαράγεις ανάστροφα το ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.Όσο επιστημονική είναι η ιστορία που κατηγορείς άλλο τόσο και χειρότερα επιστημονικά είναι τα γραψε-σβήσε της Ρεπουσοσχολής.Με δύο επισημάνσεις.Η ιστορία της Ρεπουσοσχολής είναι κυρίως ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΞΩΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.Η ιστορία της συζήτησης ΑΦΟΡΑ τα Ελληνόπουλα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι μεταπτυχιακούς φοιτητές Ιστορίας , μεικτή τάξη του 6ου Γυμνασίου του Χάρλεμ ή της Ιστορία της 6ης Δημοτικού που διδάσκονται τα Κινεζόπουλα οπότε η ΚΡΙΤΙΚΗ θα ξεκινούσε απο ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ (πάλι όμως κατά την άποψή μου το βιβλίο θα κρινόταν αρνητικά)
Αλλά είπαμε που να σηκώσει κεφάλι ο λαός.
Απο τις ΤΡΙΧΕΣ (εθνικιστικές) στις ΜΠΟΥΡΔΕΣ (διεθνικιστικές , εθνομηδενιστικές)χωρίς ΓΝΩΣΗ και ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ΑΜΕΣΟΥ αλλά και ευρύτερου περιβάλλοντος με τις άπειρες συνιστώσες του.
ΥΓ:Με την διαφαινόμενη απόσυρση ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.Μια δήλωση του Καρατζαφέρη και μια του Χριστόδουλου και ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ , γιατί ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ οι Ρεπουσιοί.
Μονο που τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ........

J95 είπε...

Εμένα δε μου φαίνεται και πολύ επιστημονική η εθνικιστική ιστορία σου Greg. Για παράδειγμα διαβάζεις Βερέμη και έχει ένα reference κάθε δυο προτάσεις, ενώ στον Παπαρρηγόπουλο [και σε όλη την εθνική ιστοριογραφία μέχρι πάρα πολύ πρόσφατα] δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και ο Vasiliev (που δε μπορείς να τον πεις και πράκτορα του Σόρος) τον απορρίπτει εξ ολοκλήρου ως αναξιόπιστη πηγή.

Με λίγα λόγια εσύ δε μπορείς να αντιστρέψεις την πρόταση το ίδιο τεκμηριωμένα.

Ανώνυμε δε μας χέζεις λέω γω. Σε τελική ανάλυση υπερασπίζεσαι μια ιστορία που οι κακοί τούρκοι σφάζουν τους αθώους έλληνες χωρίς λόγο και αιτία πιστεύοντας ταυτόχρονα ότι όποιος λέει το αντίθετο είναι μίσθαρνο όργανο του εβραίου σόρος ο οποίος αποφάσισε να σε αφελληνίσει κύριος οίδε για ποιον γαμημένο λόγο. Αυτό το πράγμα είναι ακροδεξιό και απόδειξη για αυτό είναι ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το χαρακτηρίσεις έτσι όταν το κάνουν οι απέναντι τούρκοι, τώρα αν δε σου αρέσει η ταμπέλα μην το πιστεύεις και αν το πιστεύεις έχε τα αρχίδια να πεις "ναι είναι ακροδεξιό". Όχι τα σα μα και τα μα μα.

J95 είπε...

ή μήπως έπρεπε αντί για "ανώνυμε" να πω "Πόντιε και Αριστερέ" (ή τέλος πάντων πόντιε αριστερέ...)

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ω j95 έχεις τα αρχίδια να πεις: ναι είμαι φασίστας λαϊκιστής;
Και ποιός ανέφερε Παπαρηγόπουλο;
Επιλεκτικές συγκρίσεις ε;

Και ψιτ. Ποιο λόγο είχαν οι Τούρκοι να ξεκινήσουν τις γενοκτονίες τους από το 1915;

J95 είπε...

Γιατί να το πω αυτό; Αφού θα είναι ψέματα. Ποτέ στη ζωή μου δε χαϊδεψα τις μαλακίες που πιστεύει ο λαός, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Και δεν είμαι φασίστας γιατί ποτέ δεν είπα προδότη ή ξενοκίνητο όποιον πιστεύει σε βλακείες ούτε αρνήθηκα το δικαίωμά του να τις πιστεύει. Σταμάτα σε παρακαλώ πολύ αυτό το "κι εσείς χτυπάτε τσι μαύροι", είναι λογική του δημοτικού όχι επιχείρημα.

Στον Παπαρρηγόπουλο αναφέρονται εμμέσως όσοι θεωρούν το Βυζάντιο ελληνικό και όσοι πιστεύουν την εξωφρενική πιθηκομαλακία της τρισχιλιετούς συνέχειας. Κατά τα άλλα οι ευθείες αναφορές όντως δεν είναι από τα προσόντα της εθνικώς ορθής ιστορίας.

Τώρα γιατί ξεκίνησαν τις γενοκτονίες οι Τούρκοι το 1915 δεν ξέρω, ρώτα τους Τούρκους και τους Αρμένιους. Σε περίπτωση πάντως που θεωρείς ότι η απάντηση είναι κάτι σαν "γιατί είναι υπάνθρωποι που τη γενοκτονία την έχουν στο DNA τους" άντε και γαμήσου. Ή μάλλον ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

J95 είπε...

"εξωκοινωνικά"... από αυτό σε κατάλαβα αριστερέ πόντιε.

Λες και η αλήθεια είναι θέμα του τι πιστεύει η κοινωνία.

Η κοινωνία πιστεύει ότι μπορεί να δίνει 0 εισφορές και να παίρνει 1500 σύνταξη.

ange-ta είπε...

θα το μελετήσω στα σίγουρα!
τώρα πρέπει να παραχωρήσω τον υπολογιστή στον πεθερό, για να ακούσει τη φωνή της πατρίδας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αριστερός πόντιος και φαιοκόκκινα άλογα;

Όντως με τα "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ" πείθεις.

Ο Vasiliev ω γίγαντα της γνώσεως δεν αναίρεσε τον Παπαρηγόπουλο (τον οποίο έτσι κι αλλιώς δε τον παράθεσε κανένας).

"όσοι πιστεύουν την εξωφρενική πιθηκομαλακία της τρισχιλιετούς συνέχειας"

Και ποιοι πιστεύουν στην ασυνέχεια; Για πες μας. Παραδέχομαι πολύ antifa διορατικός λόγος.
Και σε τελική ανάλυση κάντε και μια μελέτη DNA που να δείχνει το αντίθετο.

"γιατί είναι υπάνθρωποι που τη γενοκτονία την έχουν στο DNA τους"

Ουπς. Ποιος το ανέφερε αυτό;
Βολεύει να φωρτώνουμε αυτά τα επιχειρήματα σε όλους. Τη σκαπουλάρουμε έτσι ωραία.

Γύρνα τώρα τρισμέγιστε μάλαξ στην υπέρτατη αλήθεια που κατέχεις και ζήσε ευτυχισμένος.

Cacofonix είπε...

Ο j95 είναι ένας κλασσικός Ρεπούσιος "ιστορικός" αλλά της γαλικής σχολής. Κάνει το άσπρο μαύρο και βαυκαλίζεται ότι κατέχει την αλήθεια.

Ίσως αγνοεί επιδεικτικά, τις διορθώσεις που έκαναν ακόμη και σε ημερομηνίες, στο εν λόγω κατασκεύασμα, ακαδημαϊκοί ιστορικοί.

Τα έχει χαμένα μέσα στο μυαλό του και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτό το βιβλίο έχει ενώσει το λαό, ναι κατάφερε το αδύνατο, και αυτούς τους έχει πάει στην πάντα.

Το βιβλίο δεν αποσύρθηκε. Απλά δε θα τυπώνεται με τα δικά μου τα λεφτά. Και δε θα το φυτεύουν στον εγκέφαλο του δικού μου παιδιού.
Οι σταλινικές-μαοϊκές μέθοδοι εδώ στην Ελλάδα δεν είχαν πέρασει ποτέ. Η Ελλάδα δε θα γίνει ποτέ μια φάρμα των ζώων. Αν κι έχει πολλά ζώα. Αν έχει τα φράγκα η κ Ρεπούση - που ξέρεις τόσες χορηγίες έχει ματσουλήσει - μπορεί άνετα να το τυπώσει και να το προωθήσει στα βιβλιοπωλεία.

Τώρα για τα βρισίδια του j95, πάλι τον καταννοώ. Είναι μερικοί άνθρωποι που όπου και να βρίσκονται με όποιον και να συνομιλούν, πρέπει να δείχθουν και την καταγωγή τους και την ανατροφή τους αλλά και την παιδεία τους. Αλήθεια στα Ρεπούσια φροντιστήρια τα έμαθες αυτά;

Κι επιτέλους καταννοώ γιατί οι πολέμιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τη δημοκρατική παραγματικότητα της χώρας. Γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με τη δημοκρατία.

Γι' αυτό j95 μάζεψε τα κουβάδια σου κι άντε σε άλλη παραλία, όχι όμως αμφισβητούμενη και με υφαλοκρηπίδα.

Σπύρος είπε...

Βρέ τον ΄εκσυγχρονισταρά΄.
΄Αλήθεια δεν είναι αυτό που πιστεύει η κοινωνία΄.
Χε χε.
Οι ιεροεξεταστές τής υποταγής λυσσάξανε για τήν δέυτερη μετά το σχέδιο Ανάν τακτική ήττα πού υπέστησαν.
Εχουν πάρει τα κανάλια βόλτα και έχουν φρυάξει σάν τίς κατίνες οι Γιαννουλοπουλαίοι ,οι Λιάκοι και οι Βερέμηδες..Kαι το Mega έχει ξεπεράσει σε γκαιμπελισμό ακόμα και τόν ίδιο του τον εαυτό.
Ο ψευτοκοσμοπολιτικός τους φονταμενταλισμός δέν κρατιέται.
Η χαρά τού Γιαννουλόπουλου δεν κρυβόταν στον Αλφα,σχετικά με τήν κατάσταση πού επικρατεί στόν Ο.Η.Ε. για τα Σκόπια.
Οι άνθρωποι έχουν καταντήσει...Εφιαλτική...μειοψηφία.
Μα τί σταλινικός ΄εξορθολογισμός΄να εξομοιώνεται η πλειοψηφία τών πολιτών με την ακροδεξιά απο τον κύριο j95 επειδή δέν τού βγήκε η ΄αλήθειά ΄του??
Πώς τόχε γράψει ο Ζουράρις για τον Υπαρκτό??'Αφού δέν μπορούμε να σφάξουμε τίς δομές σφάζουμε τον κόσμο΄.
Στείλτους στά κοσμοπολιτικά σου Γκουλάγκ αδελφέ.
Και εάν δέν αντέχεις τον ελληνικό ΄εθνικισμό΄τράβα στον Σαρκοζι.
Βαρέθηκα πιά με τούς καημένους που δεν αντέχουν την ζωή εδώ.
Περαστικά και ξύδι.

Φειδίας είπε...

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

Το μεγαλύτερο ψέμμα της Γιαννάκου και των υποστηρικτών του ρυπαρογραφήματος Ρεπούση ήταν οι υποκριτικές κραυγές, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, περί «σεβασμού των θεσμών». Όπως απεδείχθη πλέον, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο είχε από καιρό κρίνει ανεπαρκείς τις «διορθώσεις» του βιβλίου. Και όμως η Γιαννάκου απέκρυψε την γνωμοδότηση του Π.Ι. και με δική της πολιτική απόφαση επεχείρησε να περάσει το βιβλίο στα κλεφτά. Αλλά η άνομη πλεκτάνη κατέρρευσε, με τον ίδιο τρόπο που κατέρρευσε και η πλεκτάνη Αννάν• το ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ύψωναν ανάστημα ευθύνης, ξεσκέπασαν τις ανομίες, εξουδετέρωσαν την πλεκτάνη, έδωσαν στην κυβέρνηση την δύναμη έστω και με καθυστέρηση να αποκαταστήσει την συνταγματική νομιμότητα και να προστατεύσει το μέλλον των παιδιών μας.

Greg είπε...

Κι' επειδή ο ακροδεξιότατος ΣΥΡΙΖΑ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, της οικολογίας και των κινημάτων των βιομηχάνων και της αποεθνικοποίησης αντίστοιχα, κάπως πρέπει να δείξει ότι διαφοροποιείται από τον Σημίτη του 2000, μας ενημέρωσε για τα ακόλουθα:

«Σας γνωρίζουμε ότι οι βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς προτιθέμεθα να δώσουμε στη Βουλή τον παρακάτω όρκο:

» 'Ορκίζομαι στην τιμή και τη συνείδησή μου να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου'». "


Για ποιά πατρίδα μιλάτε ωρέ; Προφανώς όχι την δική μας και το έχετε αποδείξει. (πχ κουρελούργημα)

Για ποιό δημοκρατικό πολίτευμα;
Πάντως όχι για το δικό μας και το έχετε αποδείξει.(πχ κουρελούργημα)

Τα καθήκοντά σας τα έχετε επίσης παραποδείξει ότι τα ασκείτε. Κινδυνεύουν να πάθουν οργασμό μαζί σας οι Αμερικάνοι! Τόση αμεσότητα στα προβλήματα του κόσμου!

Και υπέρ του γάμου των ομοφιλοφύλων
και κατά του αγωγού στην Αλεξανδρούπολη
και υπέρ του Τούρκικου εθνικισμού,
και υπέρ του λαθρομεταναστευτικού δουλεμπορίου με "ευαισθησία";

Να πάτε να ορκισθείτε αλλού μωρέ! Για να μην παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα εκατέρωθεν!

Ανώνυμος είπε...

j95 Δεν είμαι ο Πόντος και αριστερά δεν είμαι ο ανώνυμος (14:00) που έβρισε στην συνέχεια ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ένας ΄΄ανώνυμος΄΄ είμαι που διαβάζω το greg σε άλλα συμφωνώ σε άλλα όχι.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ.
Απλώς να σου θυμίσω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έλαβα καμμία απάντηση στην τοποθέτησή μου εκτός απο το προβοκατόρικο ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑ όπως και κανένας ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (αλλά ποιόν συμφέρουν τέτοιες αναγωγές η ξύλινη εθνικιστική και στην αντίπερα όχθη ψευτοπροοδευτική και ψευτοκουλτουριάρικη γλώσσα είναι οι καταλληλότερες αν βλέπεις τους πολίτες ως ΠΡΟΒΑΤΑ ασχέτως ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣ φίλτατε j95).
Δυστυχώς απο τότε που ξεκίνησε η αντιπαράθεση για το βιβλίο και τη γενικότερη ιδεολογία που βρίσκεται απο πίσω του , αποτέλεσε προσφιλή μέθοδο το να βάζουμε λόγια στο στόμα του ΄΄αντιπάλου΄΄ και στη συνέχεια να ΄΄απαντάμε΄΄.
Πενία τέχνας .....

Cacofonix είπε...

@Greg
Το πονηρό δεν το έπιασες όμως!
Λένε "ορκίζομαι στην τιμή και στη συνείδηση μου". Δηλαδή ορκίζονται στο τίποτα.
Λένε παρακάτω:
"να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα". Ποιός το ορίζει το δημοκρατικό πολίτευμα; Μα ο Αλέκος φυσικά!
"να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου". Εδώ είναι το μεγάλο φαγοπότι!Υπόσχονται να τηρήσουν το νομο με το να μην υπακούν στον κανονισμό-νόμο της Βουλής για τον όρκο! Αλαβάνειος δημοκρατία, (Οράτε και ποιό πάνω!)

Γατος_με_απαλες_πατουσες είπε...

αυριο η συμβαση περι ανθρωπινων δικαιωματων θα μας πει οτι επειδη το ευαγγελιο μιλαει αρνητικα για τους εβραιους πρεπει να αποσυρθει ή να λογοκριθουν τα κρισιμα σημεια, συνεπως ... απλα δημοκρατικα συστηματα... αντε να καταργησουμε και τα χριστουγεννα για να μην προσβαλλουμε τον Ψαριανο και τον φιλο των κλεπτων του παντειου Κουβελη.

Greg είπε...

Το αρχ...κι ο Μπεγλίτης (ΠΑΣΟΚ) δήλωσε σήμερα στη ΝΕΤ, ότι ανησυχεί επειδή πολιτικές δυνάμεις με βάση την πολιτική συγκυρία προσπαθούν να επιβάλουν ιστορική ανάγνωση.

Γι' αυτό μαλακάκο μου σας κατεψήφισε ο λαός. Διότι προσπαθήσατε ν' αλλάξετε την ιστορία για πολιτικούς λόγους.

Όσο για την δήλωσή του ότι η παρέμβαση της Κυπριακής Κυβέρνησης εναντίον του κουρελουργήματος είναι απαράδεκτη, θα απαντήσω.

Αληταρά (ναί αληταρά και ξανά αληταρά και κάνε μου μήνυση) Μπεγλίτη, η Κύπρος χρησιμοποιεί τα Ελληνικά βιβλία. Εκτός αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο και προτιμάς τα τούρκικα!!!

ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ!

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και Σύντροφοι. Θα μας την πέσουνε στο Κυπριακό άσχημα! Γρηγορείτε...

ΥΓ. Πρός τρεμοπουλικούς (με μουτσούνα οικολόγου). Το "γρηγορείτε" ποιός το έλεγε; Φοβάστε ρεεεε;

Greg είπε...

@ γάτος

Έτσι είναι! Διότι η δικαιωματολαγνοπολιτικορθή στάση οδηγεί στην γελοιότητα και αυτό το επιδιώκουν.

Το ζητούμενο για σήμερα (που θα ομώσουν) είναι πόσο βαριά ψευδορκία θα διαπράξουν...

Greg είπε...

Μάθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε κι' οι ΓΥΦΤΟΙ

Greg είπε...

Ευτυχώς που δεν το έχει χεσμένο ο Βενιζέλος ο οποίος πρότεινε να μοιρασθούν δύο βιβλία!!!

Έχεις Βαγγέλη μου δεί πόσο ζυγίζει η τσάντα του 11 χρονου;

Φυσικά όχι! Γι' αυτό θέλεις να κυβερνήσεις... Και μπορεί να το πετύχεις κι' όλας!