10.4.07

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, τί είναι αυτό που μας λείπει...

Έ καλά τώρα! Η αθυροστομία σας (την οποία υπερηφάνως ασκεί και η μεγαλειότητά μας ως blogger) δεν περιγράφεται! Γι' αυτό, "στα πλαίσια του εκπαιδευτικού χαραχτήρα" του ιστολογίου μας, θα ασχοληθώμεν και με την ομοφυλοφιλία.

Η κυρίαρχη άποψη μεταξύ των ομοφυλοφίλων τα τελευταία χρόνια είναι ότι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός δεν είναι επιλογή. Γεννιούνται μ' αυτόν! Ο γράφων αγνοεί πλήρως το θέμα. Γι' αυτό και δεν αρνήθηκε τον ισχυρισμό ούτε και τον υποστήριξε. Αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς εύκολα, ότι η γεννετική άποψη είναι και η "πολιτικά ορθή" στην εποχή μας. Κάτι που είναι σχετικά αντιφατικό, μια και σ' όλα τ' άλλα θέματα προβάλλεται ως κυρίαρχη η κουλτούρα... που είχε σαν αποτέλεσμα και το "πρωτότυπο" τσιτάτο που έχει διατυπωθεί στο παρόν πολιτικά ορθό blog κατά το παρελθόν. :-D

Οι της τουρκαλβανικής παιδείας μετέχοντες, τουρκαλβανοί εισί!

Τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ, αφού παρατηρήσω τα αντιφατικά:
  • η ένταξη στον ανδρικό πληθυσμό και σε όλες τις κουλτούρες απαιτούσε περίοδο μύησης, εν αντιθέσει με την θηλυκότητα!
  • ο εγκεφαλικός ιστός (το κυρίαρχο σεξουαλικό όργανο) δημιουργείται σαν πτύχωση του δέρματος στα αρχικά στάδια της κύησης, και πόσο διαφορετικά δέρματα έχουμε... ευτυχώς!
θα σας παραπέμψω σ' ένα ενδιαφέρον πλην αμφιλεγόμενο άρθρο των ΝΥ times που ανακάλυψα στον Διηνέκη. Αυτοί ξέρουν και θα λύσουν τις απορίες σας...

Θέλω όμως να εστιάσω σε μια παράγραφο του δισέλιδου άρθρου που με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!
Whether women describe themselves as straight or lesbian, “Their sexual arousal seems to be relatively indiscriminate — they get aroused by both male and female images,” Dr. Bailey said. “I’m not even sure females have a sexual orientation. But they have sexual preferences. Women are very picky, and most choose to have sex with men.”

Θα το βροντοφωνάξω! Αν είναι έτσι, τότε αγάπες μου είστε απίστευτα κακόγουστες! :-D








2 σχόλια:

ange-ta είπε...

Ε, λοιπόν αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα περίμενα να διαβάσω στο μπλογκ σου.
Ωστόσο, ας πούμε και μείς τις ...εξυπνάδες μας.
1. Ομοφυλοφιλικές σχέσεις έχουν και τα άλλα ζώα. (χωρίς να υπονοώ, ότι είναι φυσικό, γιατί το τι κάνει το κάθε ζώο, δεν το κάνει πάντα και το άλλο ζώο, απλώς το αναφέρω ως πληροφορία). Δηλαδή επιδίδονται στο σεξ και τα άλλα ζώα προς τέρψη και ευχαρίστηση και όχι προς αναπαραγωγή.
2. 10% των ανδρών και των γυναικών είναι σκέτο ετεροφυλόφιλοι
10% σκέτο ομοφυλόφιλοι.
Οι υπόλοιποι είχαν τουλάχιστον μία φορά σχέση με το ίδιο φύλλο, ως εμπειρία.
3. Περί ορέξεων ουδέν σχόλιο.
4. Τα εκ γενετής ομο, δεν το πολύπιστεύω. Όλα είναι θέμα παιδείας και διαφόρων συγκυριών. Θα έλεγα μάλιστα, ότι σε μία ελευθερωμένη και αθώα κοινωνία οι σχέσεις μεταξύ των φίλων θα είναι τυχαίες και δεν θα σχετίζονται με το φύλο.

Greg είπε...

Μα δεν διαφωνώ μe αυτά που μου γράφεις!!!!

Όλο το ποστ ήταν απλά μια εισαγωγή, για την "κουφή" παράγραφο που διατύπωσε ο "ερευνητής"... περί ακαθόριστου σεξουαλισμού των γυναικών! Όπου η επιλογή παίζει μονδικό ρόλο (they are picky) ενώ στους άνδρες η επιλογή είναι ανύπαρκτη!

Και μου απάντησα... κι' όλας κατάλληλα με μια εικόνα που είναι χίλιες λέξεις! :-D