25.10.05

Ξενοφοβικό ΟΧΙ (*)

Και όταν ο Ιταλός πρέσβης ζήτησε ευγενικά από τον φασίστα Μεταξά, να επιτρέψει στα στρατεύματά του να περάσουν από την χώρα μας, εκείνος μέσα σε ένα ξενοφοβικό και μισαλλόδοξο παραλήρημα, παραβιάζοντας κάθε έννοια Ευρωπαϊκού κεκτημένου και αγνοώντας το δικαίωμα στην ελεύθερη διακίνηση προσώπων και αγαθών, ούρλιαξε


ΟΧΙ!

Την άλλη μέρα το πρωΐ, στίφη Ελλήνων σωβινιστών μέσα σε μια άγρια μέθη, ανεμίζοντας την σημαία τους, λάβαρο κοινωνικού και θρησκευτικού απόκλεισμού για εκατομμύρια συνανθρώπων μας, χύμηξαν στα ειρηνικά βουνά της Αλβανίας, της χώρας των φτωχών και φιλότιμων εργατών και αγροτών.

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε η αντιδραστική Ορθόδοξη Εκκλησία να μην εκμεταλλευτεί την μισαλλοδοξία και ευλόγησε τα όπλα των Ελληνικών φασιστικών στρατευμάτων.

Κατά τη διάρκεια της προέλασης των Ελληναράδων, ορκισμένοι εχθροί της πολυπολιτισμικότητας που είναι βαθειά ριζωμένη στην πανάρχαια και ανθρωπιστική Αλβανική κουλτούρα, σήκωναν το σύμβολο του μίσους και του διαχωρισμού στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, γεμίζοντας πίκρα τις καρδιές των των Αλβανοϊταλών συνανθρώπων τους, με αυτή την επίδειξη αχαριστίας προς ένα λαό και μια χώρα που τους φιλοξενούσε τόσα χρόνια στα άγια χώματα του προπάτορα της Πύρρου.

Με την πράξη τους αυτή απέδειξαν περίτρανα ότι ακόμα κι' αν μετέχεις της πλούσιας Τουρκαλβανικής παιδείας...

Δεν θα γίνεις Αλβανός ποτέ ρε Γραικέ, ρε Γραικέεε


(*) Απόσπασμα από πολιτικά ορθή έκθεση ιδεών

4 σχόλια:

vangelakas είπε...

Γαματο!

ωραιος, αρχηγε!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός, ως πότε οι Έλληνες θα χαρακτηρίζονται φασίστες και σωβινιστές, μονο και μόνο γιατί αγαπούν την πατρίδα του και την ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Με το μπαρδό ρε μεγάλε, αλλα το "Alors, c'est la guerre" μεταφράζεται σαν "Όχι"?
(Και όχι, δεν το λέει ο μπουκαλορίχτης, το λέει ο Γατόπουλος στην έγκυρη "Ιστορία της Κατοχής" του, ο οποίος είναι και ψιλοδεξιός)
Τι άλλο θα έλεγε ο Μεταξάς; Ενας εθνικιστής γελοίος και αυνάνας ήταν. Ευτυχώς δεν κατάφερε να κάνει τον λαό του γελοίο και φλώρο σαν τα μούτρα του.
Υπόψην, οι ανθέλληνες διεθνιστές Κομμουνιστές ζήτησαν να πολεμήσουν κι αυτοί. Τι έκανε ο κοντομαλάκας; Όχι μόνο δεν άκουσε το αίτημά τους, αλλα οι διάδοχοί του τους έκαναν πακέτο και τους παρέδωσαν στους φίλους του τους Ιταλούς και τους Γερμανους. Δεν αμφιβάλλω ότι και ο ίδιος, αν επιβίωνε το ίδιο θα έκανε.
Τι ηλίθια που είστε εσείς τα ελληνοψύχια...

Greg είπε...

Καλά, όταν "ξυπνήσεις" να ζητήσεις να μάθεις και σύ για το "γράμμα" του Ζαχαριάδη απ' τη φυλακή (αν σ' αφήσουν στη ΚΟΒΑ σου). Να ρωτήσεις τον καθοδηγητή σου γιατί έπεσε σε δυσμένεια... Βλέπεις ο "πατερούλης" τότε ήταν σύμμαχος του Χίτλερ...

Παρατηρώ όμως ότι δεν υπακούς και στη διατεταγμένη "λήθη"... Το σκέφτηκες καλά; Συμφέρει ρε συ να ξεκινήσουμε αντιπαράθεση για το ρόλο του ΚΚΕ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βελουχιώτη!