4.12.07

Τί "μπουμπούκι"!

Θέλησε ο Καραμανλής να "λύσει" τον γόρδιο δεσμό των κολλεγίων; Έβαλε τον Χατζηδάκη να "επερωτήσει" την Ευρωπαϊκή επιτροπή (κάποιοι το είπαν και "ρουφιανέψει" αλλά δεν τους συμμερίζομαι...) με αποτέλεσμα μια νέα οδηγία και την δήθεν αδυναμία της κυβέρνησης να αντιταχθεί στις βουλές της. Άρα πάρτε μια αναγνώριση εργασιακών δικαιωμάτων των κολλεγιοπαίδων αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς...

Θέλησε να λύσει τον γόρδιο δεσμό της Ολυμπιακής που το ίδιο το κοματικό κράτος τον δημιούργησε (*), τοποθετεί τον Χατζηδάκη υπουργό, ο οποίος το "συζήτησε" με τον αντίστοιχο επίτροπο (κάποιοι το είπαν και "ρουφιάνεψε" αλλά δεν τους συμμερίζομαι...) και να το κλείσιμο της Ολυμπιακής αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς...

Όταν αλλάξει πόστο, οι ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι καθ' οιονδήποτε τρόπο ας ετοιμασθούν! Είναι το παιδί για τις βρωμοδουλειές μέσω Ευρώπης.

Ο νεοφιλελεύθερος "μακελάρης"!

Ας του επιφυλάξουμε την τύχη της Μαριέττας!

(*) διορίζοντας τους ημετέρους, εκτοξεύοντας τους μισθούς και τα "δώρα" στα ύψη, χρησιμοποιώντας την για κοματικές μεταφορές και απαξιώνοντάς την προς όφελος ιδιωτών, κλέβοντας παράλληλα τις ασφαλιστικές εισφορές της ώστε να διαλύσει και τα ταμεία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι. Ο Κωστής Χατζηδάκης κατάγεται από τον Μυλοπόταμο της Κρήτης και είναι γνήσιο πολιτικό τέκνο της οικογένειας Μητσοτάκη, της οποίας την νεοφιλελεύθερη ιδεολογία ασπάζεται. Άρχισε από διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ντόρας (αρχές της δεκαετίας του '90), προχώρησε στην Γ.Γ. της ΟΝΝΕΔ και προωθήθηκε τελικά απ' εκεί στην Ευρωβουλή.
Και πάλι η Μπακογιάννη τον έφερε από τις Βρυξέλλες και φρόντισε να εκλεγεί βουλευτής στην Αθήνα, αφού το Ρέθυμνο ανήκει στην σφαίρα των Κεφαλογιάννηδων και είναι "προίκα" της Όλγας. Η Μπακογιάννη τον επέβαλε για υπουργό στον άβουλο Καραμανλή και του ανετέθη η ... εξυγίανση της ΟΑ. Προσοχή τώρα εδώ! Cui bono? Ποιος θα ωφελείτο από την εξυγίανση, ή έστω μόνο τον θόρυβο που έγινε γύρω απ' αυτήν και που στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην ΟΑ, αφού κανείς μέχρι πρότινος δεν έκλεινε εισιτήριο σ' αυτήν; Μα ο κύριος ανταγωνιστής της, η Aegean Airlines, συμφερόντων Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος συμβαίνει να είναι κολλητός της Μπακογιάννη (π.χ. στην βίλα του στην Μύκονο πέρασε η Ντόρα της θερινές διακοπές της καμαρώνοντας τις περιπλέουσες ... τουρκικές φρεγάτες).

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες και η ανάλυση του ανώνυμου σημαντική. Μήπως όμως οι φιλίες δημιουργήθηκαν μια και είχαν σκοπό να την διαλύσουν οπότε έπρεπε να φάνε και από το πτώμα; Κόρακες γαρ. Δηλαδή λέω μήπως δεν είναι οι σχέσεις που οδήγησαν στις συμπεριφορές, αλλά οι συμπεριφορές στις σχέσεις... Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

"Δηλαδή λέω μήπως δεν είναι οι σχέσεις που οδήγησαν στις συμπεριφορές, αλλά οι συμπεριφορές στις σχέσεις... Ο χρόνος θα δείξει."

Όχι ασφαλώς. Οι σχέσεις προϋπήρχαν. Δεν δημιουργήθηκαν ευκαιριακά για την "ξύλευση" της ΟΑ.