17.9.07

Τσίρι-τίρι, τσιριτρό...





Αφιερωμένο στον μεγάλο χαμένο επί του οποίου εορτάζουν όλοι οι κερδισμένοι... της χθεσινής βραδυάς!

8 σχόλια:

ange-ta είπε...

φοβερό ποίημα. Είναι το πρώτο ποίημα που έμαθα απέξω!
Και ακόμα το λέω απ έξω, από καρδίας δηλαδή!
και πάλι σιδερένιος και να βρεθούμε να τα πούμε στην ταράτσα μας;;

Greg είπε...

Κι' εγω! Από τις εκπομπές της θείας Λένας!!! (Θυμάσαι; "Καλημέρα σας παιδιά, τραλαλά, τραλαλά, σήκωθείτε με χαρά, τραλαλαλαλά!")

Φυσικά και να τα πούμε. Τώρα πού σπασα τα "μάγια" των οικολόγων ΠοντιοαριστεροΚαλυβιστώνε... :-D

vangelakas είπε...

τί έγινε ρέ μάστορα; Όλα καλά;

Greg είπε...

Γειά σου χαιράμενε... Βαγγέλακα!

Γίνατε "ρυθμιστές" μεγάλε; Περιμένω σχόλια όχι για την εκλογή του ΛΑΟΣ (που εγώ την περίμενα) αλλά για την σύνθεση της κοινοβουλευτικής του ομάδας!

Έχω την εντύπωση ότι συγκεκριμένη ισχυρή "πτέρυγα" του κόμματος φρόντισε συντεταγμένα να εκλεγούν συγκεκριμμένα παληκάρια... που μάλλον θα δυσκολέψουν τις τρίπλες του αρχηγού και θα δώσουν ορισμένη μορφή στο κόμμα! Δυσκολεύουν τα κόλπα με εξουσιαστικά δούναι και λαβείν.

Από την άλλη βέβαια, όπως είπε και ο ΆΔΩΝΙΣ, όποιος εκμεταλλευθεί τον διαφημιστικό χρόνο του καναλιού της Βουλής φέτος θα βγάλει πολλά φράγκα!

vangelakas είπε...

Αρχηγέ μου, γιατί νά τό κρύψωμεν άλλωστε;

Χάρηκα!

Πιό πολύ όμως, χάρηκα μέ τήν Κουτσίκου.

Κατά τ'άλλα η κοινοβουλευτική μας ομάς, είναι δυνατή. Από τήν άποψη τής μασίφ δεξιοσύνης της.

Ίδωμεν.

vetdino είπε...

ωραίο το νέο κοινοβούλιο!! ο κόσμος έστειλε το μήνυμα του στον Καραμανλή, έστειλε σπίτι τους τη Γιαννάκου και τον Γεωργιάδη, έστειλε το γιωργάκη στη μάνα του και τον καρατζαφέρη να φωνάζει πλέον εντός κοινοβουλίου για να μην ξεσαλώσουν οι αναρχοαυτόνομοι του σύριζα... αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέχεια!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως είναι πρώτος σε σταυρούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης (που ωρυόταν υπέρ του σχεδίου Ανάν), εκλέγονται ο Ανδρουλάκης, η Δαμανάκη και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Χάρηκα πάρα πολύ με την πρωτιά της Κανέλλη στην Β' Αθηνών.

Greg είπε...

Και δεν εξελέγησαν οι Κωνσταντάρας Κουντουρα που ήταν απ' αυτούς που είχαν το θάρρος να ταχθούν κατά του κουρελουργήματος. Και μην μου πείτε ότι δεν ήταν καλοί γι' αυτό. Εδώ εκλέγεται και είναι υπουργάρα η Φάννη Πάλη