11.6.07

Ανησυχώ!

Νίκολας Μπέρνς

Έχω μεγάλη εκτίμηση και στον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρώ προσωπική φιλία. Δεν έχω ο,τιδήποτε εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης. Όταν ήμουν πρέσβης [στην Αθήνα] το ΝΑΤΟ είχε επιτεθεί στο Κόσοβο. Υπήρχε διαφορά απόψεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Τώρα, οι κυβερνήσεις μας βλέπουν με το ίδιο μάτι όλα σχεδόν τα μεγάλα θέματα και εργαζόμαστε πολύ καλά μαζί.




Όταν μάλιστα η "Ελευθερο"τυπία της 10-06-07 αφιερώνει 1 άρθρο (κι' αυτό του Μίχα...) στο βαλκανικό ταξίδι του Μπούς και 3 για να αναλύσει ότι είναι εθνοφασίστας και ρατσιστής ο Χριστόδουλος..., ανησυχώ ακόμα περισσότερο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δηλαδής, να μην έχει κι αυτός ένα φίλο;
Την Ντόρα την είδατε χαρά; Σκίστηκε το μάγουλο!

Greg είπε...

Τί να κανει η "φτωχή" για να ξεπεράσει του τους Αλβανούς, που μόνο τα παπούτσια του "μεγάλου" δεν έγλειφαν προχθές...

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός!

ange-ta είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα,
και στον Βελζεβούλη

Τώρα κατάλαβα, γιατί η εδώθε αριστερά ασχολείται με τα στρούμφ του Μίχα!

Το διάβασες το χτεσινό Εθνος;
Είχε πολλά καλά άθρα. Την Ε/Τ δεν την ξαναπαίρνω.
με

τον Μπέρνσ

δεν ασχολούμαι.
Εχω σχόλια στο πόστ μου, αλλά πρέπει να φύγω, και πριν φύγω, είπα να πώ μια καλημέρα στον φίλο μου τον Greg.

vangelakas είπε...

Τρία ολάκερα άρθρα από τήν Ελευθεροτρυπία καί μάλιστα στό σαλόνι της...

Greg είπε...

Καλημέρα σ' όλους!

Θα ακούσουμε πολλές μ.....ες τώρα στην προεκλογική περίοδο, με την βεβαιότητα των 5 κομμάτων και την πιθανότητα των 6! (παπαθεμελής)

Παράδειγμα πρωϊνό!
Χρυσοχοΐδης: Εγώ δεν είμαι εθνικιστής είμαι δημοκράτης!!!
(θέλοντας να εκφράσει την ανησυχία του για το Σκοπιανό)

Βέβαια ακόμα παίζει μακράν η φράση του Γεωργίου που χαραχτήρισε

εθνο-ρατσιστικά συνθήματα του τύπου «ποιος Ελληνας παραδέχεται σήμερα ότι δεν είμαστε έθνος, ότι δεν πρέπει να μιλάμε ελληνικά, ότι μπορούμε να ζούμε χωρίς Θεό και χωρίς πίστη;»

Αν και θα μπορούσε να τα χαραχτηρίσει και "ταγματασφαλίτικα"! Δεν μπορεί να προφτάσει όμως την πρωτοπορία... του διαδικτύου!

ΥΓ. Πού να κωλοτρίβονται αυτό τον καιρό άραγε τα "παιδιά"; :-D

vangelakas είπε...

Μάπα ο Γεωργίου εεε;

Τί πρόσχαροσύνη, τί γλυκάδα, τί ηρεμία πού μαρτυρά...




Γκρέγκ κεφάρεις Παπαθεμελή κάργα ε; Προσωπικά τόν θεωρώ νερουλά στόν μύλο τής προσπαθείας τής ΝΔ νά έχουμε 4κομματική βουλή...

μαραδό είπε...

Πέσμου τους φίλου σου να σου πω ...την μοίρα σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπά! Καθόλου κάργα δεν τον κεφάρω.

Το πράγμα μου έχει προκύψει πολύπλοκο. Πέρα από την πολιτική μου διαφωνία σε πάρα πολλά, παραδέχομαι ότι αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ο δικομματισμός και η ευκαιρία να σπάσει μοναδική. Έτσι δεν θα μπώ σε συζήτηση γι' αυτήν. Αλλά:

1. Είμαι βέβαιος ότι είναι λάθος να χρεωθεί τον πατριωτισμό μια παράταξη (Καρατζαφέρης). Αυτό θέλει ο εκσυγχρονισμός. Και θα δυσκολέψει πολύ κόσμο να απεγκλωβισθεί από τον δικομματισμό. Ούτε το ΚΚΕ δεν θα μπορεί να αρθρώσει ξεκάθαρο πατριωτικό αντιπαγκοσμιοποιητικό λόγο μην και το ταυτίσουν με τον Καρατζαφέρη. Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά έχουμε ακροδεξιό κόμμα με συνολική πρόταση! Και η ΕΠΕΝ και τα υπόλοιπα (ΔΗΑΝΑ - ΆΝΟΙΞΗ) ήταν κόμματα διαμαρτυρίας μόνο! Που σημαίνει ότι ο Καρατζαφέρης - αν μπεί - δεν ξαναβγαίνει εύκολα...
2. Ο Παπαθεμελής είναι ενας άνθρωπος που ενώ μπορούσε (σαν μεγαλοστέλεχος του Πασοκ) να φάει και να πιεί δεν το έκανε. Ο πλουτισμός του Καρατζαφέρη δεν μου φαίνεται καθαρός.
3. Πιστεύω ότι μπορούν να μπούν και οι δύο στη Βουλή μια και τελικά απευθύνονται σε διαφορετικό (πολιτικά κοινό). Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ακόμα πολλή αδιευκρίνιστη ψήφος.
4. Ο Παπαθεμελής βέβαια βιάστηκε να κατέβει μόνος, αντί να προσπαθήσει μια συνένωση ομοϊδεατών του (πχ. Χριστιανική, ΔΗΚΚΙ). Παρά ταύτα η αντίδραση των ΜΜΕ εναντίον του (όχι φυσικά λόγω Καρατζαφέρη...) δείχνει ότι τον μετράνε! Και 6 κόμματα είναι καλύτερα από 5. Το κακό θα είναι να πάρει 2,9% και να τα καρπωθεί μετά - λόγω νόμου - η δυάδα...

Αυτά προς το παρόν! Πάντως την κουβέντα δεν την ξεκινάω συνολικά τη βδομάδα αυτή λόγω φόρτου...

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο σχόλιο για την ανύπαρκτη ελληνική εξωτερική πολιτική και την ανυπαρξία Κώστα - Ντόρας το έκανε με το πενάκι του ο Γιάννης Ιωάννου στο Έθνος:

Γελοιογραφία του Γιάννη Ιωάννου

vangelakas είπε...

Ενδιαφέρουσα κατάθεση, μάστρο Γκρέγκ!