27.1.06

Αν - άθεο - ρήση 2

Μας το απέκλεισε η κ. Γιαννάκου, όπως άλλωστε το έγγυρο τούτο blog είχε προείπει(!), να χωρισθεί επί του παρόντος η Εκκλησία από το Κράτος. Έτσι μας έμεινε να συζητάμε μόνο για τα ιδιωτικά "Παν/μια" και την καύση των νεκρών. Μια και είμαι εργαζόμενος στο χώρο των "Παν/μίων" αυτών και θα με ενδιέφερε να καύσω μερικούς νεκρούς εγκεφάλους που με περιτριγυρίζουν, θα αφιερώσω ειδικό post!

Έρχομαι όμως τώρα να επισημάνω πολυπληθές αναγνωστικό κοινό, με τη "βαθειά" πολιτική και φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων (λίγο γλύψιμο της κοινής γνώμης δεν βλάπτει όπως προτείνουν οι επαγγελματίες...), κάτι που σύμπασα η "προοδευτικότητα" συνεπικουρούσης της "πολυπολιτισμικότητας" και των "ανοικτοκοινωνικών" δεν έχει εντοπίσει ακόμη! Μία βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας, κρυμμένη σε πάμπολα άρθρα του αγαπημένου μας (γι' αυτό άλλωστε τον γαμάμε στην πρώτη ευκαιρία) Συνταγματικού Χάρτη.

Η δεσμευτική για την ανάπτυξη
της Πολυπολιτισμικής, Παγκοσμιοποιητικής, Διεθνοαμνηστευτικής, Αναρχοπρακτορόκαυλης Ελλάδας, συνεχής αναφορά

ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ


Νομίζεται ότι αστειεύομαι έτσι; Κάνετε λάθος ελληναράδες-αρχαιογκαγκά που λέει και ο my favorite blogfascist.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την παράθεση των επικινδύνων άρθρων.


ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος(*)

Άρθρο 16
2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Δηλαδή με τα 5 μιλιούνια (σε κανά δυό χρόνια) των "βασανισμένων ψυχών" τί θα γίνει; Γενίτσαρους θα παράγει η λατρευτή μας χώρα; Πώς και δεν τόχει ακόμα καταγγείλει το Βαλιαναληταριό της Δ.Α.;

Άρθρο 21
1. Η οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.

Δηλαδή αν δεν είναι για την προαγωγή "του Έθνους" δεν θα προστατεύεται; Γι' αυτό δεν αφήνουν τους gay να ολοκληρώσουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων την ευτυχία τους; Βλέπετε;

Άρθρο 25
4. Το Κράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.

Πως το καταλαβένεται ρε μάγκες τώρα αυτό; Θα αισθάνεται υποχρεωτικά ο Ουτσεκάς εθνική αλληλεγγύη με τον Βορίδη; Κι' αν δεν θέλει;


Άρθρο 28

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

3. Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Όχι το κρατικό ή έστω το Ελληνικό συμφέρον και κυριαρχία; Το Εθνικό; Να πως ξυπνάνε οι επεκτατισμοί και οι φαντασιώσεις για Μ. Ελλάδα και 200 εκατομύρια απογόνων των αρχαίων Ελλήνων, με τους οποίους ουδεμίαν σχέσιν έχομεν βεβαίως-βεβαίως, όπως μας βεβαιώνει ο κύριος Ν. Δήμου (έρρωσθε). Πάντως τους αναγνωρίζω ότι ταυτόχρονα έχουν καταστήσει συνταγματική την εθνοπροδοσία!!! Άκου "περιορισμούς στην άσκηση εθνικής κυριαρχίας αν αυτό υπαγορεύεται από εθνικό συμφέρον ..." κτλ. Τι απίστευτοι είστε ρε κουφάλες! Τί παγκόσμια πρωτοτυπία είναι αυτή! Και πώς συνυπάρχει με το ακόλουθο;

Άρθρο 33
2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού".Αυτά και μένω προς το παρόν.

(*) Πάει, θα μείνει κι' αυτή τη φορά, γαμώτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: