16.6.07

Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα!

Με εκτενές αφιέρωμα σε Καρατζαφέρη - Παπαθεμελή

30 σχόλια:

vangelakas είπε...

Εντάξει γουστάρω... Νά πάρη ο μέν 2,5% ο δέ επίσης 2,50% καί έν τέλει σέ μιά καινούρια τετραετία νά συνεχίζη ο Παυλόπουλος νά ευχαριστή τούς (λαθρο)μετανάστες καί η Κουτσίκου νά θωπεύη λιακορεpussy...

Greg είπε...

Μην είσαι απαισιόδοξος vangelaka!

Γιατί όχι 5% ο ένας και 3% ο άλλος;

Τη σειρά βάλτε την ο καθένας κατά τα γούστα του! :-D

Ανώνυμος είπε...

Για μένα, το ζήτημα είναι να πάρει ο Καρατζαφέρης κάτω από 3%, δηλ. να μην μπει στην βουλή.

Γιατί είναι λαϊκιστής και ολίγον απατεώνας. Ξιφουλκεί εναντίον της διαφθοράς και συζητάει με τον... Μαντούβαλο για να κατέβει μαζί του). Είναι γενικώς και αορίστος αντί-αμερικάνος ενώ στο συγκεκριμένο ζήτημα των υποκλοπών ταυτίστηκε με το... ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως φταίνε οι επιχειρηματίες και όχι η αμερικανική πρεσβεία.

Βάλλει διαρκώς εναντίον των μεταναστών, ενώ διατηρεί στο απυρόβλητο το σύστημα της Ελεύθερης Αγοράς που διαμορφώνει το πλαίσιο της μετανάστευσης και που συγκροτεί το δουλοκτητικό σύστημα εκμετάλλευσής τους, διαλύοντας τις κοινωνίες.

Και γιατί, εν' τέλει, όπως είπε ο Ν. Σαρρής σ' αυτήν την χώρα, κάποιοι πουλάνε την πατρίδα και κάποιοι πουλάνε "πατρίδα".

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάχτε εδώ τι μπουμπούκια μαζεύει ο καρατζαφέριος "χώρος" και θαυμάστε κόμμα που μπορεί να μπει στην βουλή:
http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2574

Κίνηση Πολιτών, λέει, για την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Greg είπε...

Παρ' ότι συμφωνώ με τον σκατζόχοιρο θα θυμίσω ότι όπως είπε κάποια στιγμή (δεν θυμάμαι πού) η "συμπάθειά" μου ο Πάκης ο Παυλόπουλος, "η πλειψηφία των πολιτών της χώρας μας αλλά και του δυτικού κόσμου γενικά, όπως έχουν δείξει δημοσκοπήσεις, είναι υπέρ της θανατικής ποινής. Γι' αυτό και δεν το βάζουμε σε δημοψήφισμα!!!!"

Πιστεύω ότι τους έστειλε ο Καρατζαφέρης για άγρα της αντίθεσης με το κατεστημένο. Πάγια τακτική! Είμαι βέβαιος ότι αν ίσχυε η θανατική ποινή θα τους έστελνε με την κίνηση για την κατάργηση της!

Ανώνυμος είπε...

Παντως η εναλλακτικη της ελευθερης αγορας ειναι ο Σταλιν. Οποτε το αληθινο για την εποχη Καραμανλης η Τανκς αντικαθισταται Καπιταλισμος η Σταλιν

Greg είπε...

@Martingale!

Έ όχι και εναλλακτικό του δουλεμπορικού-νεοαποικιακού-φιλελευθερισμού ο Στάλιν! Κέφια βλέπω πρωί πρωί...

Ανώνυμος είπε...

@greg

sumfwnoi se auto pou les, alla estiazw sthn kritikh tou skatzoxoirou sumfwna me thn opoia opoiodhpot proion ths eleu8erhs agoras einai kako

Greg είπε...

@ Μartingale

Δεν νομίζω! :-D

vangelakas είπε...

Η περίπτωση μαντούβαλου δέν έχει ξεκαθαρίσει. Σαφώς καί είναι καραενδεικτικό τό ότι εκκρεμούν είς βάρος του άπειρες διώξεις αλλά όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως τού αντθέτου.

Όσο γιά τό θέμα τής θανατικής ποινής, δέν καταλαβαίνω γιατί τυχόν υποστήριξη αυτής μέ κατατάσσει σέ μπουμπούκι καί λοιπές εμπνευσμένες εκφράσεις...

Καταλαβαίνω ότι τό σύστημα μάς αλλοτροιώνει καί οι εκλογές μέ τά κουκιά μάς χαλάνε κάποιες πάγιες απόψεις, αλλά όχι βρέ Γκρέγκ, ότι Είμαι βέβαιος ότι αν ίσχυε η θανατική ποινή θα τους έστελνε με την κίνηση για την κατάργηση της! . Σέ λίγο θά πούμε ότι εάν η ΝΔ ήταν αναφανδόν κατά τών λαθρομεταναστών ή τού εισοδισμού τής καθεστηκυιας αριστεράς στήν τέχνη , ο Καρατζαφέρης θά σήκωνε τό λάβαρο υπέρ τής δικτατορίας τού προλεταριάτου!

Ακροδεξιοί είμεθα, φασίστες καί ναζί όπως μάς κράζει πλάνοντάς μας τά φρύδια ο Αλαβγάνος, ε, δέν θά φτύσουμε τόν εθνικισμό χάριν 8-10 κουκιών από αντεθνικιστές. Εκλογές έρχονται βεβαίως, δέν θά βγούμε μεγαλοστόμως νά υπερασπιστούμε κάποιες μασίφ απόψεις τής πατριωτικής (ακρο)δεξιάς... Μιμούμεθα τό ΚΚΕ πού τόσα χρόνια υποκρίνεται ορκιζόμενο πίστη στό σύνταγμα περιμένοντας κάτι...

vangelakas είπε...

Α, ναί... Μακάρι νά έπαιρνε 5 ο μέν καί 3 ο Καρατζαφέρης... (Άντε νά σού κάνω τήν χάρη! :p)

Ανώνυμος είπε...

α)Ο Καρατζαφέρης έχει δηλώσει αυτά για τον Μαντούβαλο...

"Εχω γνωρίσει τον κ. Μαντούβαλο ως πρόεδρος της ΟΚΕ Δημόσιας Τάξης της ΝΔ, το 1996. Μου τον σύστησε η ηγεσία, λέγοντας ότι είναι φέρελπις νέος. Τον έκανα γραμματέα της ΟΚΕ, καθώς ήταν αποτελεσματικός και έξυπνος.

Από τότε διατηρούμε τη μεταξύ μας φιλία. Πιστεύω ότι αυτά για τα οποία κατηγορείται, δεν είναι εξαίρεση, αλλά πάγια τακτική. Ενοχλούμαι, όμως, που το σύστημα στοχεύει κάποια στιγμή κάποιον και του φορτώνει τα ανομήματα όλων. Οπως στον Τύπο με τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, που φορτώθηκε όλες τις περίεργες συναλλαγές αρκετών δημοσιογράφων, έτσι και τώρα, φορτώνουν στον Μαντούβαλο τις πρακτικές πολλών μεγαλοδικηγόρων"

Ερώτηση: Άντε ο Μαντούβαλος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ο Μιχαλόπουλος πόσες φορές έχει καταδικαστεί; Και γιατί ενοχλείται ο Καρατζαφέρης με τις καταδίκες του;

β) Για τις υποκλοπές τι δήλωνε τότε; Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

γ) Ο Καρατζαφέρης είναι με τα μεγάλα τζάκια της πολιτικής: Την άδεια για το κανάλι του την έδωσε ο Μητσοτάκης και ο Λαλιώτης τον έχει στηρίξει τουλάχιστον δύο φορές επί Σημίτη (χρήματα+προβολή από τα ΜΜΕ). Μην με ρωτήσεις πηγές για το τελευταίο. Έχει βουήξει ο τόπος. Τώρα τον στηρίζει φούλ το Πα.ΣΟ.Κ.

δ) Για τους μετανάστες λέει όργια. Ιδιώνυμα, βιομετρικοί έλεγχοι κ.ο.κ. Τον πυρήνα του προβλήματος, την δουλοκτησία που υφίστανται, και που τροφοδοτεί τις εντάσεις που όλοι γνωρίζουμε δεν την θίγει διόλου. Γνωρίζει, βλέπετε, ότι κοινωνικά στρώματα στα οποία απευθύνεται (π.χ. αγρότες) κερδίζουν από αυτήν και γι' αυτό πουλάει απλά τζάμπα ρατσιστική μαγκιά του στύλ περισσότερη αστυνομία να τους σπάει τα μούτρα.

Greg είπε...

@Vangelakas

Σε πληροφορώ ότι ο Καρατζάφερος μόλις μίλησε για "σταγονίδια"!!! από την ΝΕΤ (λόγω του ξυλοδαρμού των Αλβανών στο τμήμα Ομονοίας)

Μάλλον έχει δίκιο ο σκατζόχοιρος...

Ανώνυμος είπε...

@martingale
Και μόνο το γεγονός ότι επιστρατεύεις τον ΣΤάλιν και την ΕΣΣΔ, σχεδόν 50 χρόνια μετά από τον θάνατο του πρώτου και σχεδόν 20 μετά την κατάρρευση της δεύτερης για να δικαιολογήσεις την ελεύθερη αγορά δείχνει την πλήρη ανυπαρξία σύγχρονων επιχειρημάτων υπέρ της.

Επειδή όμως δεν έχουμε 1955, ούτε 1989, η ελεύθερη αγορά είναι αυτή που σήμερα έχει οδηγήσει σε μία γενικευμένη πολεμική σύρραξη στην Μέση Ανατολή, έχει δημιουργήσει σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα και έχει υπονομεύσει καίρια την συνοχή των κοινωνιών. Επ' αυτά έχεις κάτι να πεις ή επειδή ΚΑΠΟΤΕ υπήρξε ο Στάλιν ή ο Χίτλερ ή ο Ασσουρμπανιμπάλ, τότε σήμερα "ζούμε στον καλύτερο δυνατό κόσμο";

Ανώνυμος είπε...

Και υστερα μου λες Γκρεγκ οτι τα παραλεω. Ναι αγαπητε σκατζοχοιρε ζουμε καλυτερα απο οτι στα Γκουλαγκ. Αν φταιει ο καπιταλισμος που οι Παλαιστηνιοι σκοτωνονται μεταξυ τους τι να πω. Με κανεις να νοιωθω αλληλεγγυος με τον Ανδριανοπουλο

Greg είπε...

@Martingale

Τώρα που έθιξες το Παλαιστινιακό, μπήκες στα χωράφια του σκατζόχοιρου! Φαντάζομαι ότι θα έρθει με στοιχεία... :-D

Μέχρι τότε διάβασε

Ύποπτα παιγνίδια στον Λίβανο

Δολάρια για εμφύλιο

πόσο κοστίζει ένα κουτί coca-cola;

Ανώνυμος είπε...

Όχι στοιχεία δεν θα ανεβάσω. Έχουμε και μία διπλωματική να γράψουμε.

Δεν μου αρέσουν συγκρίσεις τύπου ζούμε καλύτερα στα ΓΚούλαγκ ή τώρα; Λογουχάρη, κανένα άλλο πολιτικό-οικονομικό σύστημα δεν θα επέτρεπε, ας πούμε, το τηλεπαιχνίδι με τον δωρητή οργάνου, που αποφασίζει σε ποιόν θα δώσει το όργανό του- όπως συμβαίνει στην Ολλανδία σήμερα.

Και επί Ασσουρμπανιμπάλ οι Ασύρριοι ήταν εξαιρετικά δυστυχείς, γι' αυτό δικαιώνεται πλήρως η...αμερικανική κατοχή στο Ιράκ.

Εγώ λεώ να σταματήσετε να συνομιλείτε με τα φαντάσματα του παρελθόντος και να συζητήσουμε το πόσο ασύμφορο, αντικοινωνικό και αντιοικονομικό είναι το σύστημα της ελεύθερης αγοράς

Greg είπε...

@ σκατζόχοιρος

Κι' εγώ έχω διόρθωμα γαμώτο και αδυνατώ να λύσω το παλαιστινιακό και να τα βάλω με την ελεύθερη οικονομία αυτή τη στιγμή... Πάντως από λινκάρισμα σκίζω!

Υπομονή λοιπόν άπαντες και ευκαιρίες θα έχουμε ουκ ολίγες να διασταυρώσουμε απόψεις. Εκλογές έρχονται αδέλφια! Πανηγύρια!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες ο ΛΑ.Ο.Σ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΟ 3 ΜΕ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.(Π.Χ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ).ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.KΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΛΕΠΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΤ ΝΑΤΙΟΝΑΛ.
ΑΝΤΕ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΣΠΙΤΙ.
RUBIHNO.

Ανώνυμος είπε...

Α ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ.(ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ?)Α ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
RUBIHNO

Greg είπε...

@RUBIHNO

Οι θέσεις του Καρατζαφέρη στο μεταναστευτικό δεν εξαντλούνται στην "ποσόστωση" (άραγε ως προς τί;) όπως προανέφερε ο Σκατζόχοιρος.

Εκείνο που μ' αρέσει σε όλη την υπερ του Καρατζαφέρη συζήτηση, είναι η "ντε φάκτο" αντίληψη στους υποστηρικτές του ότι ο Παπαθεμελής είναι βαλτός! Λές και ότι λέει ο "άνδρας" (τη χρησιμοποιεί ο ίδιος την λέξη... :-D) το λέει για πρώτη φορά!!!

Εκτός και αν για κάποιο λόγο βολεύει η άποψη των εκσυγχρονιστών ότι ο πατριωτισμός αρχίζει και τελειώνει με τον Καρατζαφέρη. Και υιοθετείται το "τσουβάλιασμα"...!!!

Εγώ αρνούμαι κάτι τέτοιο σθεναρά! Καταλαβαίνω ότι η κάθοδος και των δύο κομμάτων δημιουργεί τριβές και αγωνίες και διλήμματα. Πιστεύω όμως ότι είναι απαραίτητη! Διότι αλλιώς πέφτουμε σε διχαστική του Λαού "λακούβα". Και τελικά αυτό οδηγεί στο δικοματισμό.

Τα υπόλοιπα περί αφισσών τα αντιπαρέρχομαι ως φαιδρά.

Όσο για το κλείσιμο των μαγαζιών, μην το χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα. Τότε εναντίον του Παπαθεμελή διαδήλωναν το "δίκτυο" και οι μπράβοι των μαγαζιών μαζί!!!! κόντρα στους εργαζομενους στα μαγαζιά που ήταν υπέρ...

Greg είπε...

Να επανέλθω σημειώνοντας ότι από τότε εξαφανίστηκε κάθε συνδικαλιστική προσπάθεια στα γκαρσόνια, μάγειρους κλπ. Ζήτω το γκλάμουρ ξενύχτι!

vangelakas είπε...

* Σκατζόχοιρε, η δήλωση τού καρατζαφέρη μιλά από μόνη της. Γιά τόν Μιχαλόπουλο λοιπόν εκφράζει μιά άποψη, μιά γνώμη συμπάθειας όχι επειδή είναι αθώος, αλλά επειδή φορτώθηκε όλα τά "λίπη".

* Ποιές υποκλοπές; Τού Μαυρίκη;

* Τί πιό λογικό από τό νά τόν στηρίζει τό ΠΑΣΟΚ;

* Γκρέγκ μου, δέν πείθομαι ότι αριστέρεψε ο καρα τζαφέρ γράφοντας Δυστυχώς στό πανηγύρι τών εκλογών μετράν τά κουκιά... Άν είναι νά τό παίζαμε σκληροί χουντικοί, κάργα βασιλόφρονες, τότε... Τότε καταλαβαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

α) O Καρατζαφέρης δηλώνει ό,τι θέλει. Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.

Στο πρόγραμμά του όμως μιλάει περί ιδιωνύμων για τους μετανάστες, ενώ στις Δημοτικές- στην Ανατολική Αττική ο ανερχόμενος αστήρ Βορίδης πρότεινε βιομετρικές μεθόδους καταγραφής. Θέσεις οι οποίες σαφέστατα συμβαδίζουν με το κλίμα στο Α.Τ. Ομονοίας.

β) Για το σκάνδαλο των υποκλοπών μιλάω κατά το οποίο οι αμερικάνοι παρακολουθούσαν από τον πρωθυπουργό μέχρι τους αντιεξουσιαστές μιλάω. Και τότε ο Καρατζαφέρης έκανε γαργαρίτσες.

γ) Ωραία. Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα. Από την μία επιτιθόμαστε στον "προδοτικό εκσυγχρονισμό" και από την άλλη τα παίρνουμε από τον Λαλιώτη κάτω από το τραπέζι. Κι αυτό να συνεχίζεται για χρόνια. Δε λέω... συνεπής στάση.

vangelakas είπε...

Ποιός τά πήρε κάτω από τό τραπέζι; Ο Καρά; Πόθεν οι αποδείξεις; Αυτοί πού τίς έχουν, άς βγάλουν πιότερες αποδείξεις ώστε νά τόν κάνουν ρόμπα... Αλλά έτσι στό φλού, δέν μπορώ νά τό πιστέψω, όσο κι άν τό θέλω... Εν τώ μεταξύ , λές ότι γιά χρόοοοοοονια παντελονιάζει φράγκα... Μωρέ μπράβο... Γιά τίς υποκλοπές είσαι σίγουρος ότι έκανε γαργάρες; Νομίζω ότι καί στό ευρωκοινοβούλιο έσπευσε ρωτών. Αλλά καί πάλι , άς πούμε ότι έκανε γαργάρες... Τί σημαίνει η γαργάρα; Ότι συμβαδίζει μέ τήν ΝΔ; Πώς νοείται μιά γαργάρα; Σάν αυτές πού έκανε ο πατριωτικώς φέρεσθαι Παπαθεμελής τά χρόνια τού Οτσαλάν, τών Υμίων, καί τών S300; Αλήθεια, ήταν τότε βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ ο Παπαθεμελής ή λέω μαλ*κείες;

Τέλος, οι αναφορές γιά βιομετρικές μεθόδους καταγραφής. Θέσεις καί ότι σαφέστατα συμβαδίζουν με το κλίμα στο Α.Τ. Ομονοίας, είναι ατυχές παράδειγμα, ατυχέστατο ίσως δέ καί προβοκατόρικο. Αλλά δέν βαριέσαι...

Ανώνυμος είπε...

οχι γκρεγκ εγω δεν λεω οτι ο πατριωτισμος εκφραζεται μονο απο τον ΛΑΟΣ.Αλλωστε να σου πω την αληθεια εγω για αρχηγο προτιμω αλλον.αλλα να σου πω κατι.οταν βγαινει ο καρα τοτε εκτος απο τους κλασσικους που μας βριζουν,βγαινει και ο παπαθεμελης και αρχιζει και λεει για λεπεν και ακροδεξια και τετοια πραγματα.κοιτα εγω και οσα παιδια νεα γνωριζω απο το κομμα ουτε χουντικοι ουτε βασιλικοι ειναι.επισης οταν ειχα θεσει ενα θεμα σε ενα φιλο μου για να διοργανωσουμε μια εκδηλωση για τον εμφυλιο πολεμο καλωντας ιστορικους και απο τις δυο πλευρες(οχι οπως κανουν τα ορφανα του σταλιν) τοτε μου ειπε οτι αυτο δεν προκειται να γινει ποτε γιατι μεσα στην ΝΕ.Ο.Σ υπαρχουν και ανθρωποι που τους εξεφραζε ο Βελουχιωτης και ο Σαραφης και μπορει να υπαρξει διχασμος.
οποτε οταν μου βγαινει ο καθενας και με λεει ακροδεξιο χωρις να ξερει τιποτα μα απολυτως τιποτα για μενα αλλα και για αλλα 19 χρονα παιδια τοτε μου φαινεται ολιγον φασιστας και αντιδημοκρατης.
και πρεπει να ξερεις γκρεγκ οτι οταν γινονταν οι γενικες συνελευσεις στα πανεπιστημια και ολες οι αριστερες παραταξεις φωναζαν για την κατασταση στην παιδεια κανεις μα κανεις δεν σηκωθηκε να πει για την ελληνικη παιδεια.γιατι?μα βεβαιως γιατι θα εφευγε μισος απο το πανεπιστημιο.λοιπον αυτην την στοχοποιηση απο τους διαφορους αριστερους ή "αριστερους" εγω δεν την δεχομαι.γιατι αυτοι μιλανε με ορους του 60 και οχι με ορους του 2007.και τοτε μπορω και εγω να μιλησω με ορους του 60 για τους ιδιους αλλα δεν το κανω.
τα μπερδεψα λιγο αλλα κουβεντα να γινεται

vetdino είπε...

δεν το συζητώ, ο Παπαθεμελής είναι σοβαρός άνθρωπος σε αντίθεση με τον Καρατζαφέρη που πάει "όπου φυσάει ο άνεμος"... πολυσυλλεκτικός, προσθαθεί να τα έχει καλά με όλους, οι απόψεις του φάσκουν και αντιφάσκουν κτλ κτλ (πολύ καλά τα είπε ο σκατζόχοιρος)... μπορεί να έχει κάποιες εθνικά-σωστές απόψεις, για το μακεδονικό, τους τούρκους κτλ, αλλά αυτό ο άκρατος λαϊκισμός του και μερικοί παρατρεχάμενοι του (λιακοπουλος-βελόπουλος κτλ) μου φέρνουν εμετό.

βέβαια, κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι να μη μπει στη βουλή ο αλαβάνος, ο παπαδημούλης και η υπόλοιπη συμμορία... αν όμως δεν μπουν αυτοί παίζει να δούμε και το "παιντί" πρωθυπουργό (ε αυτό δεν αντέχεται με τίποτα)...

τελικά σ'αυτή τη χώρα τα τελευταία 20+ χρόνια καταλήγουμε να ψηφίζουμε με κριτήριο ποιός είναι λιγότερο κακός...

Δε θα γίνει ένα τρίτο κόμμα ρε γμτ σαν τη ΝΔ, αλλά χωρίς λαμόγια Τσιτουρίδηδες;;

vetdino είπε...

υγ: πως βάζεις "συνδέσμους" χωρίς να γράψεις τη διεύθυνση?

Greg είπε...

@vetdino

Για συνδέσμους γράφεις ?a href="εδώ βάζεις την διεύθυνση"+?εδώ γράφεις τον τίτλο που θέλεις+?/a+

Προσοχη! Επειδή δεν θα φαίνονταν αυτά που σου γράφω έχω αντικαταστήσει το σύμβολο < με το ? και το > με το +. Εσύ θα πρέπει να βάλεις τα σωστά όταν γράφεις.


ΥΓ.(το αστείο που ακολουθεί αγνόησέ το!)
Ίσως θα έπρεπε να παραπέμπω στην ange-ta που τα ξέρει πλέον αυτά πολύ καλά... :-D :-D :-D

vetdino είπε...

ευχαριστώ πολύ γρεγ!!