18.12.06

Ντορίτα...

Το μήνυμα προς την Τουρκία είναι ενιαίο και σαφές τόνισε η Ντόρα και πρόσθεσε πως

"ο κ. Μπλέρ έκανε δηλώσεις που μπορούν να έχουν τη σημασία πολιτικών δηλώσεων".

Αυτή είναι σοβαρή παρατήρηση! Να την μελετήσει πάραυτα το ΕΛΙΑΜΕΠ και ο Κουμουτσάκος!

Γιατί θα μπορούσε να έχει κάνει (ο Μπλέρ) δηλώσεις που να έχουν τη σημασία "σκέτων δηλώσεων" ή ακόμα χειρότερα δηλώσεις χωρίς σημασία... Ενώ τώρα που είναι δηλώσεις με πολιτική σημασία... δηλώσεων, δεν έχουμε να δηλώσουμε τίποτα!

Άντε τώρα να αρνηθεί κανείς την προσπάθεια που καταβάλει το ΥΠΕΞ και τις τεράστιες επιτυχίες του...

Δηλωσίες...Επί του πιεστηρίου: Αργά χθές το βράδυ διαψεύσθηκε κατηγορηματικά η πληροφορία, ότι ο Γιωργάκης βρήκε καινούργιο σημείο τομής των διαφορετικών τροχιών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για μια και μόνη στιγμή ακόμα. Το περιβάλλον του Άγγλου πρωθυπουργού και η Φιλανδική προεδρία της ΕU εξέφρασαν την ανακούφισή τους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tουκιθεμπλομ

Greg είπε...

@ anonymous

Mπλιμ-Μπλομ

ΥΓ. Δεν το ξέρω στα τούρκικα...

Ανώνυμος είπε...

To LIFO έχει ένα άρθρο του Απόστολου Διαμαντή για τον επερχόμενο Νεο-Οθωμανισμό, που είναι πολύ ενδιαφέρον.
Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι τέτοιες απόψεις γράφονται σε ένα περιοδικό σαν το LIFO.
Πραγματικά μπράβο τους.

http://www.lifo.gr/stiles/details.asp

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζα χτες στο Παρόν ένα "ξεκάρφωτο" και ανυπόγραφο, αν θυμάμαι καλά, κείμενο για τον "Μεγάλο Συνασπισμό". Ώπα, λέω, ξαναγυρίζουν Δαμανάκη και Ανδρουλάκης στην Κουμουνδούρου; Μπα...

Σύμφωνα με το άρθρο, σε περίπτωση που μπουν πέντε κόμματα στη Βουλή και το πρώτο δεν συγκεντρώσει τουλάχιστον 42,5% δεν κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Οπότε, το άρθρο το θεωρεί δεδομένο [;], θα έχουμε "Μεγάλο Συνασπισμό" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εξετάζει πολύ σοβαρά τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος.

Στα "κατά", κατά τη γνώμη μου, θα είναι ότι θα τσακώνονται τα... μεγάλα συνασπιστήρια για το ποιος θα ξεπουλήσει πρώτος... Πάρε κόσμε, πάρε ντουνιά...

Greg είπε...

@ Χ. Μόρφος

Το έχει προβλέψει ο "άρχων του σκότους" Κώστας Μητσοτάκης προ έτους.

Προβλέψει=σταδιακή προετοιμασία του κόσμου για το αναπόφευκτο

@ιφαιστιων

Συμφωνώ μεν (με σένα) αλλά διαφωνώ με το άρθρο μόνο σ' αυτό (που είναι και ουσιαστικό)

Αλλά αυτό το κλίμα το υιοθετεί και ίδιος ο λαός. Διότι ποιος από όλους εμάς διανοείται να πάει στο μέτωπο για να υπερασπιστεί εθνικά ζωτικά ζητήματα; Είμαστε ήδη πολύ μακριά από τη μεγαλύτερη ελληνική στιγμή της νεότερης εποχής, τον πόλεμο του ’40. Τότε, εκείνη τη μέρα του Οκτώβρη, οι Αθηναίοι πανηγύριζαν κυριολεκτικά μπαίνοντας στα τρένα για την Αλβανία και το μέτωπο. Τραγουδούσαν και ήταν μέσα στο χαμόγελο. Το φαντάζεστε το αντίστοιχο σημερινό σκηνικό, σε περίπτωση κηρύξεως πολέμου; Όπου φύγει φύγει.

Δεν ξέρω "πού πίνει τον καφέ του" ο συντάκτης. Τί παρέες κάνει.

Η δικιά μου η άποψη είναι διαφορετική. Αν ξεφύγει κανείς από το "ιστορικό τρίγωνο του da capo υπάρχει ένας άλλος κόσμος που απλά του λείπει η έμπνευση. Και κοχόνες έχει και καρδιά!
Η προσπάθεια των νεο-Οθωμανικών ελίτ να μας εμφυσήσουν ηττοπαθή στάση δεν τους έχει αγγίξει καθόλου!!!