18.8.06

Μεσανατολικό - Αμερικανοί πρόεδροι


Περίεργες συμπτώσεις με Ρεπουμπλικάνους, αν θέλει να αγνοήσει κανείς τα lobbies...


Για κάποιες άλλες περίεργες συμπτώσεις στα Βαλκάνια με Δημοκρατικούς μια άλλη φορά γιατί είναι και καλοκαίρι!

8 σχόλια:

Ecumene είπε...

Eμαθες τα νεα;Ο Λιμπερμαν του εβραικου λομπι και αγαπημενος της Χιλαρυ εχασε στα προκριματικα

Greg είπε...

Μα ήταν εκτός γραμμής!

Οι Δημοκρατικοί έχουν πάρει "εργολαβία" τα Βαλκάνια...

Πέρα απ' το "σοβαρό-αστείο" υπάρχει για άλλη μια φορά μεταστροφή της κοινής γνώμης στην Αμερική για το άν ο πόλεμος αυτός είναι "ηθικός"

Πιστεύουν ακόμα σ' αυτά τα Αμερικανάκια!

ΠΗΓΑΣΟΣ είπε...

@ greg
Σωστός!!

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Πιστεύουν ακόμα σ' αυτά τα Αμερικανάκια!

Γιατί όχι; Η ηθική, ως αντικειμενικά ανύπαρκτη οντότητα, είναι η μόνη βάση πάνω στην οποία μπορεί να στηριχθεί αποτελεσματικά η χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στο πλαίσιο της ηθικής αξιολόγησης όλα είναι υποστηρίξιμα και τίποτε δεν είναι διαψεύσιμο. Δέστε άλλωστε πως κατάφερε και το ντόπιο πολιτικό σύστημα να φαίνεται ότι κυβερνάει και εν τέλει να επιπλέει χωρίς να κάνει τίποτε. Πουλώντας ηθική ανάταση και επιδεικνύοντας σεμνότητα και ταπεινότητα. Virtual παρθένες όλοι.

Stathis είπε...

αν δεις και ποιες εταιρείες χρηματοδοτούν τους Ρεπουμπλικάνους.... Εκεί να δεις συμπτώσεις...
Κάτι έχω επισημάνει κι εγώ στο τελευταίο post

Greg είπε...

@stathis
To μελέτησα!

Ανώνυμος είπε...

O Aik όμως σταμάτησε την εισβολή και τράβηξε το αυτί στους Άγγλους, Γάλλους και Εβραίους όταν είχαν μπεί στο Σουέζ. Αυτό σηματοδώτησε και τον τελικό πούλο της Αγγλίας στη ΜΑ οπώτε και παρέδωσε τα ηνία στους Αμερικάνους.

Κατά τα άλλα μπορεί η Ρεμπουπλικάνοι να είναι πιό επιρρεπεις στα αιτήματα των Χριστιανών σιωνιστών για την ΜΑ (καθόλα υπλογίσιμο λόμπυ και ο Θάμνος τέθοιος είναι) αλλά και οι Δημοκρατικοί είναι κάργα μαζί με τους Οβριούς λόγω του ότι οι τελευταίοι είναι παραδοσιακά Δημοκρατικοί (αν και τώρα που πήρανε την εξουσία στην Αμερική Ρεμπουπλικανίζουνε και πάνε) αλλά και γιατί τα (εβραικά) ΜΜΕ και φράγκα έχουν τόση ισχύ επάνω στούς Δημοκρατικούς όση και στους Ρεμπουπλικάνους. Ο Τζόνυς ο Κέρρυς είχε πεί λέει ότι: "¨Αμα γίνει καμιά εισβολή του Ισραήλ, εγώ πρώρος θα πάρω το τουφέκι μου και θα τρέξω να το υπερασπιστώ."

Greg είπε...

Ουδεμία αντίρρησις!