23.9.05

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Έπαιζα με κάτι "ψαχτήρια" (γεμίσαμε...) και έπεσα πάνω σ' αυτό το comment που είχα κάνει κάποτε. Μια και συνταιριάζει τα 2 προηγούμενα post το παραθέτω



"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ" είπε ο Σημίτης, "ΤΩΝ 5-6 ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ" τον συμπλήρωσε αμέσως ο "μικρός" Κ. Καραμανλής. Αμέσως άστραψε ο ουρανός και βρόντηξε: Η φωνή του "μεγάλου" ακούστηκε βαρειά! "ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ". Την παγερή σιωπή που ακολούθησε, έσπασε η μακρόσυρτη φωνή του Αντρέα, "MEA CULPA".

Ο φοβισμένος, "κουτοπόνηρος" και μη "παραγωγικός" εργαζόμενος, σίγουρος ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τον "εφιάλτη", σηκώθηκε από το κρεββάτι του, άνοιξε τον υπολογιστή του, ψήφισε στην ιστοσελίδα των μελών, φίλων και περαστικών του Georgey Pap. (τόχε για καλό να ξεκινάει την μέρα του έτσι) και αφού έκανε την "ανάγκη" του, χρησιμοποίησε το καινούργιο του χαρτί υγείας με το Ευρωσύνταγμα τυπωμένο στα Αγγλικά και Ελληνικά καθ' όλο το μήκος του. Τα 7000 σημεία με έμφαση στον "ελεύθερο ανταγωνισμό" σε συνδυασμό με τα "ατομικά δικαιώματα" ήταν τα αγαπημένα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: