17.8.05

Δημοσιογραφική Καραγκιοζαρία

Κολλητήρης:
Μπαμπάκο, ήταν ένα αεροπλάνο που πέταγε στα 35000 πόδια. Και έπαθε στην αρχή αποσυμπίεση και πέθαναν όλοι ακαριαία.

Καραγκιόζης:
Τί έπαθαν ρε σκασμένο;

Κολλητήρης:
Αποσυμπίεση και πέθαναν ακαριαία. Αλλά πρίν πεθάνουν, πρόλαβε ο κυβερνήτης και σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να πεθάνει μαζί με τους άλλους.

Καραγκιόζης:
Δεν θα μπορούσε τη μοναξιά. Των πολλών ο θάνατος, θάνατος δεν είναι.

Κολλητήρης:
Αλλά μετά την ξέπαθε την αποσυμπίεση και ζούσαν όλοι για αρκετή ώρα και μετά πάγωσαν και ζαλίστηκαν και πέσανε με το αεροπλάνο, γιατί δεν είχε φτιάξει ο "ήλιος" το αεροκοντίσιον.

Καραγκιόζης:
Ετοιμάζεσαι να φας σφαλιάρα. Έτσι κι' αλλιώς δεν έχουμε φαΐ.

Κολλητήρης:
Και ύστερα, ανέβηκαν κάτι αεροπλάνα πάνω και δεν είδαν κανένα ζωντανό μέσα. Αλλά μετά το σκέφτηκαν καλύτερα και είδαν κάποιον στο πιλοτήριο, που δεν ήξεραν αν είναι άντρας ή γυναίκα και ο συγκυβερνήτης ήταν νεκρός. Αλλά την άλλη μέρα είπαν ότι είδαν δύο, έναν άντρα και μια γυναίκα αλλά δεν τους μίλαγαν!
(πέφτει φάπα)
Τι βαράς καλέ μπαμπάκο! Και ο Καραμανλής πέρασε τις πιό δύσκολες στιγμές της ζωής του διότι σκεφτόταν να το ρίξει, να μην το ρίξει... Αλλά μετά αυτοί οι δύο οδηγούσαν το αεροπλάνο με μαεστρία, το ανεβοκατέβαζαν από τα 35 στα 7 χιλιάδες πόδια και παρ' ότι οι πιλότοι τους μίλαγαν, εκείνοι δεν σκέφτηκαν να φορέσουν ακουστικά να τους ακούσουν. Αλλά θα ήταν θυμωμένοι φαίνεται, γιατί έκαναν ότι δεν τους έβλεπαν, που ήταν στα 2 μέτρα δίπλα τους για μισή ώρα! Ξέρεις όπως κάνει ο Χατζατζάρης όταν τον βαράς.

Καραγκιόζης:
Ετοιμάσου να μην βλέπεις και σύ, απο τις φάπες που θα φάς.

Κολλητήρης:
Και πέσανε και σκοτώθηκαν απο το πέσιμο τελικά. Αλλά μάλλον αυτοί που το οδηγούσαν, ήταν ένας φροντιστής που ήθελε να πετάξει και η αγαπημένη του αεροσυνοδός που θα παντρεύονταν και τώρα η αγάπη τους θα μείνει αιώνια. Και μάλλον επειδή ήταν αρραβωνιασμένοι ήταν οι μόνοι που δεν είχαν λιποθυμήσει. Και αγνοούνται άλλοι δύο επιβάτες, που κανένας δεν ξέρει ποιοί είναι και το μαύρο κουτί που ήταν πορτοκαλί και δεν χαλάει ποτέ, βρέθηκε αλλά άδειο! Ποιός άνοιξε το κουτί μπαμπάκο;

Καραγκιόζης: (Καρπαζώνοντας το κολλητήρι ασταμάτητα)
Και σούπα σαφρακιασμένο ότι θα αποβλακωθείς με τα τούρκικα τα σήριαλ!

Αβάντι μαέστρο ένα χορό! Να φάμε, να πιούμε και νηστικοί να κοιμηθούμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι που δεν πουλάει στον κόσμο η βλακεία που σερβίρουνε τα ΜΜΕ!
Νάσαι καλά που τα είπες φίλε!