22.8.07

Holocaust education!!!

Μια αληθινή ιστορία τρόμου με πρωταγωνιστές τον Γιωργάκη, την Μάργκαρετ και την Χριστίνα από το Greek alert!

Τυπώστε την για να την διαβάσετε στην παραλία και αν δεν σας πάει το χέρι να ψηφίσετε ένα από τα κόμματα που αντιστάθηκαν στο σχ. Ανάν, στην Παγκοσμιοποίηση και στο κουρελούργημα της Ρεπούση, ρίξτε το στην κάλπη αντί ψηφοδελτίου!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νά τον, επέστρεψε! Σε είχε πάει μακριά το ...Stayer, αλλά ευτυχώς γύρισες!

Greg είπε...

Γύρισα και απολαμβάνω το επερχόμενο φθινόπωρο των 42 βαθμών Κελσίου...

μαριάννα είπε...

Να ρωτήσω κάτι; Επειδή το βλέπω σε πολλά μπλογκ. Υπάρχει απόρριψη χωρίς πρόταση. Ή υπάρχει πρόταση; Και ποιά; Το μόνο που βλέπω συνήθως είναι να τα χώνουν στα δυο μεγάλα κόμματα. Ορθώς τα χώνουν. Δε διαφωνώ. Αλλά τί προτείνεται από τους επικριτές, δεν έχω καταλάβει. Εσύ; ;)

vetdino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΡΑ!

ΧΟΥΝΤΑ! ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ!

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ;
ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΧΟΥΝΤΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ!
ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ- ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!
ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ!
ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Αλλά ποιός έχει τα κότσια να κάνει στρατιωτική επανάσταση για την σωτηρία της Πατρίδας, που έχουν διαλύσει και τον στρατό ακόμη οι "δημοκράτες"; Ο... Χηνοφώτης;!;

ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας. Η φαντασίωσή μου είναι femdom με την Ντόρα Μπακογιάννη! Τι θεϊκές ποδάρες! Να με ξάπλωνε στις μπουτάρες της και να με καταχέριζε στα οπίσθια. Η πιο βρώμικη φαντασίωσή μου. Μάλλον η πιο βρώμικη είναι femdom με Ντόρα και Κοντολίζα Ράις μαζί. Η Ντόρα η γυναικάρα η καθαρόαιμη φοράδα να με καταχερίσει, κι έχει και βαρύ χέρι..., και η black bitch η Κοντολίζα να με μαστιγώσει αλύπητα. Αααααααχχχ...

Εάν έχετε σέξυ φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη ή της Κοντολίζας, παρακαλώ στείλτε μου. Ή εκείνο το βίντεο που έδειχνε ο Θέμος με την Ντόρα Δήμαρχο στο Σύνταγμα, που την έδειχνε σαν δράκουλα - την φανταζόμουν να με δαγκώνει και είχα χύσει δεν ξέρω πόσες φορές.

Επίσης όποια αυταρχική κυρία θέλει να κάνουμε chat ή real life bdsm, αυτή να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, να την λέω "Κυρία Υπουργέ", "Κυρία Μπακογιάννη", και εγώ να κάνω τον υπάλληλό της, τον υπηρέτη της, την φιλιππινέζα της ακόμη, ας μου γράψει και θα κάνω ό,τι θέλει, ό,τι μου ζητήσει.

Για σοβαρές προτάσεις, γράψτε μου στο: mikrotsoutsounos στο gmail τελεία com

Ευχαριστώ

Μαυρίστε τον Κωστάκη Καραμανλή, να γίνει Αρχηγός η αφέντρα Ντόρα

Sunday είπε...

έλληνες ξυπνήστε!! ζούμε μια εθνική τραγωδία... πρέπει να είμαστε ενωμένοι!!!!

υψώστε μια ελληνική σημαία σε κάθε μπαλκόνι, σε κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!!

http://www.greek-flags-everywhere.blogspot.com/

ange-ta είπε...

Τώρα έχουμε άλλο ολοκαύωμα!!!!!!

ange-ta είπε...

Την Τετάρτη, υπάρχει διαμαρτυρία.
Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι, όπου βρισκόμαστε!

Γατος_με_απαλες_πατουσες είπε...

http://theamapati.wordpress.com/

athanassios diakos είπε...

antigrafo apo: Don’t Kiss the Frog

1) Έχουμε την πιο σκατένια πυροπροστασία της Ευρώπης. Έχουμε μηδενική περιβαλλοντική συνείδηση. Βλέπεις γιαγιάδες να καίνε χόρτα με 9 μποφόρ, βλέπεις μαλάκες να πετάνε τσιγάρα, βλέπεις χωματερές κάθε τρία μέτρα. Η πυροσβεστική υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη. Επιπλέον διανύουμε την πιο ζεστή χρονιά EVER και στα περισσότερα μέρη της χώρας έχει να βρέξει μήνες. Τέλος έχουμε διάφορους που κάνουν εμπρησμούς για να εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντά τους (από βοσκοί μέχρι οικοπεδοφάγοι). Όλα αυτά η κυβέρνηση τα έγραψε στην πούτσα της, και από τον πρώτο καύσωνα και μετά όποτε φυσάει καίγεται η χώρα. Τέλος δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο πολιτικής προστασίας, κανένας πολίτης δεν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει αν βρεθεί σε πυρκαγιά, οπότε ειχαμε και 60 νεκρούς. Γενικά είμαστε ένα μπουρδέλο που κατοικείται κυρίως από πίθηκους, και οι πίθηκοι μπορεί να μην έχουν αίσθηση δικαιοσύνης ή μέτρου όμως η Φύση την έχει.
2) Μας ζηλεύουν οι Εχθροί μας γιατί είμαστε καραμπουζουκλήδες και πουτσαράδες. Έχουν εξαπολύσει ένα Σατανικό Σχέδιο για να μας καταστρέψουν. Συγκεκριμένα όλα ήταν καλά και ωραία μέχρι που ο Καραμανλής μίλησε για εκλογές. Αμέσως ξεκίνησε να καίγεται η Ελλάδα. Και η Πάρνηθα μετά την αναγγελία των εκλογών κάηκε. Και η Αχαϊα το ίδιο. Και η Κεφαλλονιά, και η Πεντέλη. Όλες οι φωτιές είναι εμπρησμοί και ξεκινάνε με άπειρα μέτωπα ταυτόχρονα στις 3 το βράδι (και του Υμηττού). Δεν είναι τυχαίο που πήρανε τηλέφωνο την Πυροσβεστικη για δήθεν φωτιά στη Μονή Πεντέλης και στο Μαραθώνα και έτσι τα 4 οχήματα που έχει στην Αττική σκορπίσανε στα ισάριθμα σημεία του ορίζοντα. Ο στόχος είναι να πέσει ο Κώστας Καραμανλής, που χάρη στη συμφωνία που υπέγραψε με τον Πούτιν έχει εξελιχθεί σε Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου.

Το ότι όλο και περισσότερος κόσμος πιστεύει το (2), αποδεικνύει την τελευταία πρόταση του (1).